Το είπε και το έκανε ο Φειδίας Παναγιώτου: Ο γάμος αλά Bridgerton στη Λεμεσό [εικόνες και βίντεο] - iefimerida.gr

Το είπε και το έκανε ο Φειδίας Παναγιώτου: Ο γάμος αλά Bridgerton στη Λεμεσό [εικόνες και βίντεο]

Φειδίας Παναγιώτου και Στυλιάνα Αβερκίου κατά την τελετή του γάμου τους
Φειδίας Παναγιώτου και Στυλιάνα Αβερκίου κατά την τελετή του γάμου τους / Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αισθητική του 19ου αιώνα και συγκεκριμένα αλά Bridgerton, όπως είχε υποσχεθεί, ο Φειδίας Παναγιώτου παντρεύτηκε την αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου.

Το απόγευμα της Πέμπτης 30 Απριλίου ο Youtuber και ευρωβουλευτής κατέφθασε στη ρωσική εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό, με τους καλεσμένους να τον υποδέχονται με ενθουσιασμό.

Λίγο αργότερα ακολούθησε η άφιξη της αγαπημένης του με ένα νυφικό που εναρμονιζόταν με το κόνσεπτ του γάμου, η οποία απέσπασε το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φειδίας Παναγιώτου: Η συγκίνηση μόλις είδε τη νύφη

Φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού έσπευσαν να δημοσιεύσουν στα social media βίντεο και φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες του στολισμού, όπως οι παστέλ αποχρώσεις και μία άμαξα που δέσποζε στον προαύλιο χώρο του ναού.

Ανάμεσα στο υλικό που κυκλοφόρησε ξεχώρισε η συγκίνηση του Φειδία μόλις αντίκρισε τη νύφη και η έξοδος των νεόνυμφων από την εκκλησία μετά την τελετή, υπό τους ήχους κλασικής μουσικής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε βίντεο

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Φειδίας Παναγιώτου και το έθιμο των αλλαμάτων

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο γαμπρός τήρησε το παραδοσιακό έθιμο των αλλαμάτων, τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, προσθέτοντας έναν ιδιαίτερο εορταστικό τόνο πριν από την τελετή. Η προετοιμασία και η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε αποτύπωσαν το κλίμα χαράς που επικράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Λεμεσός γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ