Ένα τρυφερό story, με αφορμή τα 8 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, ανέβασε στο Instagram η Δούκισσα Νομικού.
Δούκισσα Νομικού και Δημήτρης Θεοδωρίδης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, στις 10 Ιουνίου 2017, στη Μύκονο.
Οι δύο τους έχουν αποκτήσει παρέα έναν γιο, τον Σάββα, και μία κόρη, την Αναστασία, ενώ μέχρι και σήμερα, κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, θέλοντας να τη διαφυλάξουν από τα φώτα της δημοσιότητας.
Δούκισσα Νομικού: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο γάμου με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη
Το αγαπημένο ζευγάρι γιόρτασε την όγδοη επέτειο του γάμου τους στη Νέα Υόρκη, με τη Δούκισσα Νομικού να κάνει το απόγευμα της Τετάρτης, 11/06, μία σχετική ανάρτηση, στέλνοντας ένα τρυφερό μήνυμα στον σύζυγό της.
«Χαρούμενη επέτειο. 8 χρόνια η γυναίκα σου, 11 χρόνια το κορίτσι σου. Και συνεχίζουμε», έγραψε η Δούκισσα Νομικού, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του χεριού της, να κρατάει εκείνο του Δημήτρη Θεοδωρίδη, ενώ περπατούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης.
