O Διονύσης Παπαγιανόπουλος με άψογο στιλ, τη δεκαετία του ‘30 -Με αέρα ζεν πρεμιέ [εικόνα] - iefimerida.gr

O Διονύσης Παπαγιανόπουλος με άψογο στιλ, τη δεκαετία του ‘30 -Με αέρα ζεν πρεμιέ [εικόνα]

Διονύσης Παπαγιαννόπουλος
Φωτογραφία: Finos Film
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σπάνια φωτογραφία του Διονύση Παπαγιανόπουλου δημοσιεύθηκε στο Instagram.

Ένα από τα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου που έχουν αγαπηθεί από τους θαυμαστές είναι εκείνο του Διονύση Παπαγιανόπουλου.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τις ελληνικές ταινίες και τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες είχε πρωταγωνιστικούς ρόλους ενώ έχει βραβευτεί και για την ταινία «Το κανόνι και τ’αηδόνι».

Η πρώτη ταινία στην οποία έπαιξε ήταν η ταινία «Παιδιά της Αθήνας» το 1947. Συνολικά συμμετείχε σε περισσότερες από 100 ταινίες, ενώ η πρώτη εμφάνισή του στη σκηνή ήταν στον ρόλο του ιππότη στον Βασιλιά Ληρ.

Όσο για τη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στα social media, πρόκειται για μια φωτογραφία από τη δεκαετία του ‘30 στην οποία ο Διονύσης Παπαγιανόπουλος είναι αγνώριστος.

Δείτε τη φωτογραφία του Διονύση Παπαγιανόπουλου στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Διονύσης Παπαγιαννόπουλος ρετρό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ