Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για όσα βίωσε όταν πήγαινε σχολείο, ως μαθήτρια ακόμα του Δημοτικού, προχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Όπως περιέγραψε το γνωστό μοντέλο, μιλώντας σήμερα στο Open, ο προπονητής της τής κατέβασε το παντελόνι μαζί με το εσώρουχό της, ενώ η ίδια ζητούσε από τους γονείς της να μην ξαναπάει στην προπόνηση.
«Μου κατέβασε το παντελόνι -Το είπα στους γονείς μου και έγινε χαμός»
«Όταν ήμουν 8-9 ετών, είχα έναν τραυματισμό και ο προπονητής μου με πήγε στον επάνω όροφο και μου κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο μέχρι τα γόνατα, για να δει τον τραυματισμό. Δεν με ακούμπησε αλλά αισθάνθηκα πολύ άβολα», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Στη συνέχεια, πήγε στο σπίτι της και ανέφερε στους γονείς της το περιστατικό, λέγοντας «δεν θέλω να ξαναπάω ποτέ εκεί».
«Θυμάμαι ο μπαμπάς μου πήγε εκεί και έγινε χαμός. Με πήρε και εμένα μαζί και θυμάμαι τότε τον προπονητή να δείχνει στον πατέρα μου "να, έτσι της έκανα" και έτρεμαν τα χέρια του. Ήταν σοκαριστικό», συνέχισε συναισθηματικά φορτισμένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
«Το είχα ξεχάσει όλα αυτά τα χρόνια, είναι σοκαριστικό»
Το μοντέλο προχώρησε σε αυτή την αποκάλυψη -για πρώτη φορά- αφού ένα αντίστοιχο θέμα σεξουαλικής κακοποίησης της εκπομπής τής ξύπνησε αυτές τις μνήμες.
«Αν και έχω περάσει περιστατικά κακοποίησης, ο εγκέφαλός μου διαγράφει και ξεχνάει. Τώρα που άκουσα την ιστορία της Ελευθερίας και τη λέξη "προπονητής" το θυμήθηκα. Όλο αυτό το είχα ξεχάσει, είναι σοκαριστικό, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.