Αποφεύγει τις δηλώσεις το τελευταίο διάστημα η Δέσποινα Βανδή, μετά το τροχαίο που προκάλεσε ο αγαπημένος της Βασίλης Μπισμπίκης στην Φιλοθέη.
«Θέλω να με εμψυχώσετε, έχω ανάγκη την καλή σας ενέργεια, διότι έχω περάσει δύσκολη εβδομάδα», ανέφερε η Δέσποινα Βανδή στην πρώτη της εμφάνιση μετά το τροχαίο, σε μαγαζί που τραγουδούσε στη Θεσσαλονίκη.
Την ίδια βραδιά, την Παρασκευή στις 3 Οκτωβρίου, η δημοφιλής τραγουδίστρια, ερμηνεύοντας τη μεγάλη της επιτυχία «Πανσέληνος», η Δέσποινα Βανδή συμπλήρωσε πως «δεν είναι πολύ καλή η πανσέληνός μου αυτή την περίοδο».
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή μετά το συμβάν με τον Βασίλη Μπισμπίκη
Σήμερα την τραγουδίστρια τσάκωσαν οι κάμερες των εκπομπών στο αεροδρόμιο μαζί με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη και οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν θα μπορούσε να κάνει ένα σχόλιο για το συμβάν.
Χαμογελαστή απάντησε απλά «κανένα σχόλιο, ευχαριστώ πολύ» και αποχώρησε.
Υπενθυμίζεται ότι για το σοβαρό τροχαίο στην Φιλοθέη, ο Βασίλης Μπισμπίκης κρίθηκε ένοχος και το δικαστήριο του επέβαλε χρηματική ποινή 7.000 ευρώ.