fbpx Δέσποινα Βανδή: Φτιάχνει αφράτα ντόνατς και δίνει την εύκολη συνταγή [εικόνα] | ΖΩΗ | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
ΖΩΗ
ΜΕΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ

Δέσποινα Βανδή: Φτιάχνει αφράτα ντόνατς και δίνει την εύκολη συνταγή [εικόνα]

Η Δέσποινα Βανδή με γυαλιά μυωπίας
24|03|2020 | 21:23
Δέσποινα Βανδή / Φωτογραφία: Instagram @desp1navandi

Είναι γνωστό ότι η Δέσποινα Βανδή, εκτός από το τραγούδι, αγαπά και τη μαγειρική.

Τώρα, που μένει σπίτι μαγειρεύει ένα σωρό λιχουδιές για την οικογένειά της και τις μοιράζεται με τους ακολούθους της στο Instagram. Πριν λίγες ημέρες, η Δέσποινα Βανδή είχε φτιάξει τυρόπιτα, την οποία είχε ποστάρει σε InstaStory, ενώ σήμερα ετοίμασε ντόνατς. Μάλιστα, η τραγουδίστρια ανήρτησε και τη συνταγή, για να μπορούν οι ακόλουθοί της να τα φτιάξουν.

Η συνταγή της Δέσποινας Βανδή για ντόνατς

Λοιπόν!Ευκολα και γρήγορα!

  • 1 φλ.γαλα χλιαρό
  • 1φακ.μαγια
  • 1 1/2 κ.σ ζάχαρη
  • 2 κρόκους
  • 1 βανίλια
  • Ξύσμα πορτοκάλι
  • 40γρ βούτυρο
  • 3 φλ. αλεύρι

Εκτέλεση

  • Βάζουμε σε ένα μπολ το γάλα τη μάγια τη ζάχαρη!Ανακατεύουμε και αφήνουμε για 5 ‘
  • Προσθέτουμε στη συνέχεια το βούτυρο λιωμένο,τα αυγά,το ξύσμα,τη βανίλια και στη συνέχεια το αλεύρι σταδιακά!
  • Μοσχομυρίζει ήδη!
  • Βάζουμε σε ένα άλλο μπολ που έχουμε αλείψει με λίγο ελαιόλαδο ,το ζυμάρι και σκεπάζουμε τη ζύμη με μεμβράνη για μισή ώρα!
  • Σε επιφάνεια που έχουμε αλευρώσει ανοίγουμε στη συνέχεια τη ζύμη με πλάστη και κόβουμε τα donuts χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι και για να κάνετε την τρυπούλα στη μέση ένα καπάκι!
  • Τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο σε μέτρια φωτιά για 3’-4’!
  • Τα τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας να φύγει το λάδι που μπορεί να χουν κρατήσει!
  • Δε γίνονται ούτως η άλλως πολύ λαδερά!
  • Όταν κρυώσουν φτιάχνουμε και ρίχνουμε πάνω τους το γλάσο σοκολάτας!
  • Γλάσο: 2κ.σ κακάο 1 κ.σ άχνη και λίγο γάλα!Τα ανακατεύουμε και περιχύνουμε τα donuts!

Πανεύκολα! Φτιάξτε τα τώρα που τα παιδιά κάνουν τα μαθήματα τους από το σπίτι! Εμείς είμαστε πια το κυλικείο!!!Καλή επιτυχία!!!

View this post on Instagram

Hotel Mama!Always open! #donuts Λοιπόν!Ευκολα και γρήγορα! 1 φλ.γαλα χλιαρό 1φακ.μαγια 1 1/2 κ.σ ζάχαρη 2 κρόκους 1 βανίλια Ξύσμα πορτοκαλι 40γρ βούτυρο 3 φλ.αλευρι Βάζουμε σε ένα μπωλ το γαλα τη μαγια τη ζάχαρη!Ανακατευουμε και αφήνουμε για 5 ‘ Προσθέτουμε στη συνέχεια το βούτυρο λιωμένο,τα αυγά,το ξύσμα,τη βανίλια και στη συνέχεια το αλευρι σταδιακά! Μοσχομυρίζει ήδη! Βάζουμε σε ένα άλλο μπωλ που έχουμε αλειψει με λίγο ελαιόλαδο ,το ζυμάρι και σκεπάζουμε τη ζύμη με μεμβράνη για μισή ώρα! Σε επιφάνεια που έχουμε αλευρώσει ανοίγουμε στη συνέχεια τη ζύμη με πλαστη και κόβουμε τα donuts χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι και για να κάνετε την τρυπουλα στη μέση ένα καπάκι! Τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο σε μέτρια φωτιά για 3’-4’! Τα τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας να φύγει το λάδι που μπορεί να χουν κρατήσει! Δε γίνονται ούτως η άλλως πολύ λαδερά! Όταν κρυώσουν φτιάχνουμε και ρίχνουμε πάνω τους το γλάσο σοκολάτας! Γλασο: 2κ.σ κακάο 1 κ.σ άχνη και λίγο γαλα!Τα ανακατεύουμε και περιχυνουμε τα donuts! Πανεύκολα!Φτιαξτε τα τώρα που τα παιδιά κάνουν τα μαθήματα τους από το σπιτι! Εμείς είμαστε πια το κυλικείο!!!😂 Καλή επιτυχία!!! #μένουμε_σπίτι #stayhome #donuts

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ