Στην Κρήτη επέλεξαν να περάσουν το Πάσχα η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη και δεν παρέλειψαν να ανεβάσουν φωτογραφίες τους στα social media.
Η Κρήτη φαίνεται ότι είναι ο αγαπημένος προορισμός του ερωτευμένου ζευγαριού, καθώς την επισκέπτονται συχνά και δείχνουν να απολαμβάνουν τις στιγμές τους εκεί. Έτσι, αποφάσισαν να ταξιδέψουν μέχρι τη Μεγαλόνησο και για τις πασχαλινές διακοπές τους, ενώ όπως φάνηκε από τις φωτογραφίες τους, δεν έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν και στην παραλία.
Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά το πασχαλινό τραπέζι, το οποίο απόλαυσαν σε ταβερνάκι της περιοχής όπου βρέθηκαν, επέλεξαν να αράξουν στην κοντινή παραλία. Ο ηθοποιός φωτογράφισε την τραγουδίστρια σύντροφό του να χαλαρώνει ξαπλωμένη δίπλα του στην αμμουδιά φορώντας το μαγιό της.
Αλλά και η ίδια η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες τους δίνοντάς μας μια γεύση από τις πασχαλινές διακοπές τους. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να στείλει τις ευχές της και έγραψε: Χρόνια πολλά με υγεία παιδιά!
Να σημειώσουμε ότι σε story που δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή, μαζί τους φαίνεται ότι ήταν και ο κουμπάρος της Κώστας Καπετανίδης, ενώ κάποια στιγμή συναντήθηκε με το συνάδελφό της τραγουδιστή Κυριάκο Κυανό.