Πώς να βγαίνετε πάντα τέλειοι στις φωτό- 10 λάθος και 10 σωστές πόζες, ειδικός εξηγεί - iefimerida.gr

Πώς να βγαίνετε πάντα τέλειοι στις φωτό- 10 λάθος και 10 σωστές πόζες, ειδικός εξηγεί

Μην ποζάρετε ποτέ με το σώμα σας τελείως μπροστά στην κάμερα όπως δείχνει η Anna Bey
Μην ποζάρετε ποτέ με το σώμα σας τελείως μπροστά στην κάμερα / Φωτογραφία: Anna Bey / YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σας αρέσει να σας βγάζουν φωτογραφίες, αλλά δεν σας αρέσει ο εαυτός σας μόλις τις βλέπετε;

Ακολουθήστε τις συμβουλές που μοιράστηκε μία «προπονήτρια κομψότητας» (elegant coach), για να δείχνετε πάντα ωραίοι και ωραίες.

Η Anna Bey, η οποία μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Λονδίνου και Γενεύης, λέει ότι έχει τις απόλυτες προτάσεις για όσους θέλουν να διασφαλίσουν ότι δεν θα κάνουν ποτέ λάθος στις φωτογραφίες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γνωστή 37χρονη γκουρού του lifestyle, που «βοηθά άλλες γυναίκες να βελτιώσουν τον εαυτό τους για να ζήσουν την καλύτερη ζωή τους», έδωσε τις συμβουλές στο τελευταίο της βίντεο στο YouTube, όπου έχει 1,68 εκατομμύρια συνδρομητές.

Πρώτον, η Anna είπε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να «απλώς πηγαίνουν ίσια και εντελώς μπροστά» όταν ποζάρουν για φωτογραφίες.

Ωστόσο, η κόουτς κομψότητας επέμεινε ότι αυτό «δεν φαίνεται καλό στην κάμερα», προσθέτοντας πως: «Φαίνεσαι βαρετός, φαίνεσαι περίεργος, μοιάζεις σαν να μην ξέρεις τι να κάνεις».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είπε ότι η καλύτερη πόζα που μπορείς να κάνεις σε αυτή την κατάσταση θα ήταν να γυρίσεις το σώμα σου ελαφρώς προς τα πλάγια, προς την κάμερα.

«Αυτό θα δημιουργήσει μια πιο ενδιαφέρουσα εμφάνιση, ενώ στην πραγματικότητα θα είναι πιο κολακευτικό για το σώμα σας κυρίες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τώρα δεν υπάρχει κανόνας για το πόσο...μερικές φορές μπορείτε απλώς να μετακινήσετε τους γοφούς σας ελαφρώς προς τα πλάγια, μερικές φορές μπορείτε να συμπεριλάβετε και τον ώμο σας στο πλάι. Εξαρτάται πραγματικά από το τι φοράτε. Απλώς να θυμάστε πάντα λίγο λοξά αντί για πλήρη μετωπική στάση», προέτρεψε η YouTuber.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια συζήτησε τη στάση του σώματος, επιμένοντας: «Πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν τέλεια στάση… [αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη κάθε φορά που ποζάρουμε μπροστά στην κάμερα.

Η κάμερα θα τονίσει πραγματικά τα προβλήματα της στάσης σας, οπότε είτε έχετε λίγο χαλαρούς ώμους όπως εγώ, είτε έχετε την τάση να πιέζετε τους γοφούς σας προς τα εμπρός ή να λυγίζετε τα πόδια σας, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα προβλήματα στάσης σας».

Η σωστή στάση για να ποζάρετε όταν βγάζετε φωτογραφίες

Όταν έρθει η ώρα να τραβήξετε φωτογραφία, ισιώστε πραγματικά τον εαυτό σας σαν μια μικρή μπαλαρίνα. Κάντε τον εαυτό σας πολύ ψηλό, κυλώντας τους ώμους προς τα πίσω, πιέζοντας τα οπίσθια προς τα μέσα και απλώς κάντε μια επιπλέον προσπάθεια για να νιώσετε και να φαίνεστε πιο ψηλοί.

Αυτό θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τη στάση σας και ναι, θα πρέπει να αισθάνεστε ελαφρώς αφύσικα. Φυσικά, μην το παρακάνετε, μην αισθάνεστε πολύ αφύσικοι», εξήγησε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τρίτη συμβουλή της, είναι να γέρνετε ελαφρώς προς τα εμπρός ενώ ποζάρετε. Είπε ότι το να γέρνει πίσω σχεδόν ποτέ δεν φαίνεται κολακευτικό στην κάμερα.

Μην ποζάρετε ποτέ με το σώμα σας τελείως μπροστά στην κάμερα
Μην ποζάρετε ποτέ με το σώμα σας τελείως μπροστά στην κάμερα

Στη συνέχεια εξήγησε τι πρέπει να κάνετε με τα μάτια σας για να βεβαιωθείτε ότι θα φαίνεστε καλύτερα στη φωτογραφία.

Η προπονήτρια κομψότητας είπε: «Θα σας δώσω ένα μικρό κόλπο, να κοιτάζετε πάντα ελαφρώς πάνω από την κάμερα αντί να κοιτάζετε κατευθείαν στον φακό, γιατί αυτό μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο πολύ έντονο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Άννα μοιράστηκε επίσης μια κορυφαία συμβουλή για όσους δεν αισθάνονται ότι φαίνονται καλά όταν κοιτάζουν απευθείας στην κάμερα.

«Αν νομίζετε ότι δεν φαίνεστε καλά κοιτάζοντας την κάμερα, τότε αν κοιτάξετε ελαφρώς στο πλάι, θα δείτε πόσες φορές μπορεί να φαίνεστε καλύτερα», είπε.

Πρότεινε επίσης όσοι φωτογραφίζονται να χαμογελούν όσο το δυνατόν περισσότερο με ή χωρίς να δείχνουν τα δόντια τους, αν θέλουν να βγάλουν την καλύτερη φωτογραφία του εαυτού τους.

Η Anna Bey εξήγησε τι πρέπει να κάνετε με τα μάτια σας για να βεβαιωθείτε ότι θα φαίνεστε καλύτερα στη φωτογραφία.
Η Anna Bey εξήγησε τι πρέπει να κάνετε με τα μάτια σας για να βεβαιωθείτε ότι θα φαίνεστε καλύτερα στη φωτογραφία.
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς να τοποθετείτε τα χέρια και τα πόδια σας

Αργότερα, μίλησε για το πού να τοποθετήσετε τα χέρια σας, εξηγώντας ότι το αγαπημένο της μέρος για να τα κρατάει είναι στους γοφούς της.

«Είτε αυτό είναι το ένα χέρι είτε και τα δύο, μου αρέσει επίσης να τα βάζω απαλά στους μηρούς μου. Μπορείτε επίσης να βάλετε τα χέρια σας στα μαλλιά σας. Το ίδιο ισχύει αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πρόσωπό σας. Μπορείτε να τα βάλετε και στις τσέπες σας».

Ο επόμενος κανόνας της Άννας είναι «πάντα να ρουφάτε το στομάχι σας και αυτό είναι τόσο για κυρίες όσο και για άντρες, ακόμα κι αν έχετε λίγο επίπεδο στομάχι, δεν είναι μόνο για εμάς με λίγη κοιλιά».

Πάντα να ρουφάτε το στομάχι σας όταν βγάζετε φωτογραφίες, συμβουλεύει η προπονήτρια κομψότητας
Πάντα να ρουφάτε το στομάχι σας όταν βγάζετε φωτογραφίες, συμβουλεύει η προπονήτρια κομψότητας / Φωτογραφία: Anna Bey / YoutTube
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πραγματικά θα φαίνεστε πρώτα απ 'όλα ψηλότεροι στη φωτογραφία εάν ρουφάτε το στομάχι σας και πιέζετε πραγματικά τους γλουτούς σας, αλλά κρατώντας το στομάχι σας σαν ρουφηχτό θα δημιουργήσετε μια πιο ωραία σιλουέτα που απλά θα μεταφραστεί καλύτερα στις εικόνες».

Σχετικά με το πού να τοποθετήσετε καλύτερα τα πόδια σας, είπε χαρακτηριστικά: «Εδώ νιώθω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι αποτυγχάνουν. Προσωπικά πιστεύω ότι τα πόδια είναι καλύτερα να τα γέρνουμε ελαφρώς προς τα εμπρός γιατί δίνει πάντα ένα μακρόστενο αποτέλεσμα και απλά φαίνεται πολύ θηλυκό, πολύ ωραίο και πάντα ξέρεις τι να κάνεις με τα πόδια σου. Πάντα να βάζεις το βάρος σου τουλάχιστον στο ένα πόδι λίγο περισσότερο», κατέληξε η Άννα, η οποία ολοκλήρωσε το βίντεο προτρέποντας τους συνδρομητές της στο YouTube να «βρίσκουν πάντα τον καλύτερο φωτισμό».

Και πρόσθεσε: «Ο κανόνας νούμερο ένα, είναι να βρίσκετε πάντα μια πηγή φωτός, ιδανικά το φως της ημέρας.. Θέλετε να έχετε τον ήλιο να πηγαίνει κατευθείαν προς το μέρος σας, λίγο πολύ. Δεν θέλεις να έρχεται ο ήλιος από πίσω ή από το πλάι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πόζα πόζες φωτογραφίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ