Nα ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο για τα δεκάδες μηνύματα που δέχτηκε μετά την πρόσφατη συνέντευξή της στις Rainbow Mermaids θέλησε η Δανάη Μπάρκα.
Η παρουσιάστρια και ηθοποιός προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση μέσω των social media, αναφερόμενη με ειλικρίνεια στην πορεία της στην τηλεόραση και την υποκριτική, ενώ μίλησε για τα εμπόδια που συνάντησε, αλλά και για την αστείρευτη δύναμη που αντλεί από την αγάπη του κοινού.
Παρά την κριτική και τα αρνητικά σχόλια που συχνά συνοδεύουν τη δημόσια έκθεση, η ίδια ξεκαθάρισε πως επιλέγει συνειδητά να εστιάζει στο «φως». Στέλνοντας ένα ηχηρό, αισιόδοξο μήνυμα σε όσους κυνηγούν τα όνειρά τους, τόνισε τη σημασία του να ακολουθεί κανείς την καρδιά του, παραμένοντας πιστός στον εαυτό του.
«Επιλέγω τους ανθρώπους που προσφέρουν στήριξη», σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως η αυθεντικότητα είναι το μοναδικό αντίδοτο στις δυσκολίες του χώρου.
Δανάη Μπάρκα: «Είναι μαγικό αυτό που συμβαίνει»
«Τα μηνύματα που έχω λάβει από την χθεσινή συνέντευξη είναι τόσα πολλά που δεν έχω προλάβει να τα ανοίξω όλα! Είναι μαγικό αυτό που συμβαίνει.
Ονειρευόμουν μικρή να κάνω μια δουλειά που θα με κάνει να “ανήκω” σε ομάδες. Πού θα δίνει γέλιο, χαμόγελα, συγκίνηση και θα προσφέρει οτιδήποτε μπορεί. Ονειρευόμουν να κάνω μια δουλειά που να μπορώ να επηρεάσω κι άλλα άτομα στο να ονειρευτούν και να προσπαθήσουν για ό,τι λέει η καρδιά τους.
Σιγά σιγά, στα 33 συνειδητοποιώ κάποιες στιγμές ότι έχω καταφέρει μερικά από τα όνειρα μου και αυτό οφείλεται και σε εσάς. Σε έναν κόσμο, και σε έναν χώρο που η κριτική και το κακό σχόλιο κυριαρχεί, υπάρχουν τα δικά σας μηνύματα που όλα τα κάνουν αλλιώς.
Αν λοιπόν εσύ που διαβάζεις τώρα αυτό ,θες να κάνεις κάτι αντίστοιχο στη ζωή σου… να μην διστάσεις. Πάντα θα υπάρχουν κακοί, δύστροποι και αγενείς άνθρωποι σε όλες τις δουλειές. Εσύ να κυνηγάς το φως μέσα σου και να το σκορπίζεις γύρω σου.
«Είσαι κομμάτι του ονείρου μου και των στόχων μου»
Αν εσύ που διαβάζεις αυτό, είσαι “μαζί” μου από τη Νίκη, από την Ουράνια, απ’ την Λόλα, απ’ τις μάγισσες, απ’ την Λυσιστράτη ή απ’ την εκπομπή… σ’ ευχαριστώ.
Γιατί είσαι κομμάτι του ονείρου μου και των στόχων μου. Όσο κι αν υπάρχουν γύρω μας σκοτάδια, αν επικεντρωθούμε στις χαρές και στην αγκαλιά θα τα ξεπεράσουμε.
Μην ακούτε κανέναν που ΔΕΝ σας προσφέρει τίποτα. Μην μένετε σε αυτά που λένε ή που γράφουν. Να μένετε σ αυτά που νιώθετε! Καλό απόγευμα υπέροχα μου λουλούδια & ξανά ευχαριστώ για την αγάπη» έγραψε η Δανάη Μπάρκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.