Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Βικτώριας Δέλλα μετά τον θάνατο της μητέρας της, Γωγώς Μαστροκώστα -Σε εκδήλωση, με τη νονά της - iefimerida.gr

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Βικτώριας Δέλλα μετά τον θάνατο της μητέρας της, Γωγώς Μαστροκώστα -Σε εκδήλωση, με τη νονά της

Η Βικτώρια Δέλλα με την νονά της Στάλω Ηλία σε εκδήλωση στη Λευκωσία
Η Βικτώρια Δέλλα με τη νονά της, Στάλω Ηλία, σε εκδήλωση στη Λευκωσία / Φωτογραφία: Instagram/madamefigaro.cy
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της, Γωγώς Μαστροκώστα, έκανε η Βικτώρια Δέλλα.

Η 18χρονη κόρη του Τραϊανού Δέλλα και της Γωγώς Μαστροκώστα έχει μετακομίσει εδώ και λίγο καιρό στην Κύπρο, όπου σπουδάζει Ιατρική, και το βράδυ της Πέμπτης  παρευρέθηκε στην 21η απονομή των Βραβείων «Madame Figaro - Γυναίκες της Χρονιάς», που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, στη Λευκωσία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λαμπερή και απαστράπτουσα η Βικτώρια Δέλλα

Η Βικτώρια Δέλλα δεν ήταν όμως μόνη της, καθώς συνοδευόταν από τη νονά της, Στάλω Ηλία, έναν άνθρωπο που βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της εδώ και πολλά χρόνια.

Οι δυο τους πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, πραγματοποιώντας μια κοινή δημόσια εμφάνιση που ξεχώρισε.

Για την περίσταση, η Βικτώρια Δέλλα επέλεξε ένα κομψό μαύρο παντελόνι με σακάκι και ένα διάφανο τοπ με ασημένιες λεπτομέρειες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση της 18χρονης κόρης της Γωγώς Μαστροκώστα μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ