Big Brother: Οι δύο νέοι παίκτες και η πρώτη αποχώρηση [βίντεο] - iefimerida.gr

Big Brother: Οι δύο νέοι παίκτες και η πρώτη αποχώρηση [βίντεο]

Big Brother: Όλα όσα έγιναν στο πρώτο live - Οι νέοι παίκτες, ποιος αποχώρησε
Χάρης Βαρθακούρης, Αντρέας Μικρούτσικος και Δήμητρα Ζάφειρα σχολιάζουν την πρώτη εβδομάδα...
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο live του Big Brother μεταδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής με δύο νέους παίκτες να μπαίνουν στο σπίτι του «Μεγάλου αδελφού» και έναν από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση να το εγκαταλείπει.

Big Brother: Η διαφορετική έναρξη

Μια έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές στην πρώτη «καλησπέρα».

Πιο συγκεκριμένα, αντί να βγει πρώτος ο παρουσιαστής του ριάλιτι Χάρης Βαρθακούρης, στο πλατό έκανε την είσοδο ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού, όμως, ο Ανδρέας Μικρούτσικος καλησπέρισε τους τηλεθεατές και είπε όλα όσα όφειλε στην έναρξη, υποδέχθηκε τον Χάρη Βαρθακούρη: «Σας ανακοινώνω, λοιπόν, ότι παρουσιαστής του Big Brother της νέας εποχής θα είναι μέχρι τα Χριστούγεννα…ο Χάρης Βαρθακούρης»...

Nέοι παίκτες στο σπίτι του Big Brother

Και αν όλοι νόμιζαν ότι το πρώτο live του Big Brother θα ολοκληρωθεί μόνο με την αποχώρηση, ο Μεγάλος Αδελφός είχε άλλα σχέδια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, ο Big Brother θέλησε να εκπλήξει τόσο τους διαγωνιζόμενους όσο και το τηλεοπτικό κοινό με δυο νέους εισόδους στο σπίτι. Αυτή του Κύπριου Βλαδίμηρου Νικόλα και εκείνης της Βασιλικής Χάνου.

Όπως πρόδωσε ο ίδιος ο Κύπριος διαγωνιζόμενος, στο εισαγωγικό του βίντεο, ήρθε για να… κερδίσει το χρηματικό έπαθλο.

«Ο Βλαδίμηρος είναι ένα άτομο το οποίο έχει περάσει φτώχεια, ενδοοικογενειακή βία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κύπριος διαγωνιζόμενος για τον εαυτό του. «Φοβόμουν πολλές φορές τον πατέρα μου επειδή τον έβλεπα κάποτε να ασκεί βία στη μάνα μου, γενικά η συμπεριφορά του ήταν αρκετά τυραννική οπότε μου προκαλούσε αρκετό φόβο. Έχει κάνει τόσα πολλά πράγματα που δεν μου έρχεται κάποιο καλό συναίσθημα όταν τον σκέφτομαι» πρόσθεσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά τη Βασιλική Χάνου, είναι 53 ετών, χαρούμενη μητέρα και δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι προκειμένου να ανοίξει ένας νέος δρόμος για εκείνη, όπως και δήλωσε.

Η αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την πρώτη εβδομάδα ήταν ο Χρήστος Μακρίδης, η Aννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Jay Prodan.

Ύστερα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, ο παρουσιαστής του Big Brother, Χάρης Βαρθακούρης κλήθηκε να ανακοινώσει το αποτέλεσμα και εκείνον ή εκείνην που θα ανοίξει την πόρτα του σπιτιού και θα αποχωρήσει από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, στην πρώτη αυτή αποχώρηση αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες στο Big Brother o Jay Prodan.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Big Brother ριάλιτι τηλεόραση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ