Beatles: Το κλεμμένο μπάσο του Πολ Μακάρτνεϊ βρίσκει το δρόμο του σε νέο ντοκιμαντέρ - iefimerida.gr

Beatles: Το κλεμμένο μπάσο του Πολ Μακάρτνεϊ βρίσκει το δρόμο του σε νέο ντοκιμαντέρ

Ο Πολ Μακάρτνεϊ με το μπάσο του
Ο Πολ Μακάρτνεϊ με το μπάσο του / Φωτογραφία AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα από τα πιο μυστηριώδη κεφάλαια της ροκ μουσικής ζωντανεύει στην οθόνη.

Το Höfner μπάσο του Πολ ΜακΚάρτνεϊ, που είχε κλαπεί πριν από 51 χρόνια και βρέθηκε ξανά το 2024, πρωταγωνιστεί στο ντοκιμαντέρ «The Beatle and the Bass», σε σκηνοθεσία Άρθουρ Κάρι.

Η ταινία, παραγωγή της βραβευμένης Passion Pictures, θα προβληθεί από το BBC Arts και τη διεθνή διανομή έχει η Fremantle. Μέσα από συνεντεύξεις του ίδιου του Πολ ΜακΚάρτνεϊ, του αδελφού του Μάικ, καλλιτεχνών και θαυμαστών, το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει την απίθανη διαδρομή του μπάσου – από την αρχική του αγορά το 1961 μέχρι την μυστηριώδη εξαφάνισή του στις αρχές της δεκαετίας του ’70 και την πρόσφατη επιστροφή του.

Μια μοναδική ματιά στην ιστορία των Beatles και στη σημασία της μουσικής κληρονομιάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ντοκιμαντέρ Πολ Μακάρτνεϊ beatles
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ