Ο Βασίλης Καλλίδης έστειλε μήνυμα σε πρωταγωνιστή του «Beverly Hills 90210» και αυτός του απάντησε [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Βασίλης Καλλίδης έστειλε μήνυμα σε πρωταγωνιστή του «Beverly Hills 90210» και αυτός του απάντησε [εικόνα]

Ο Έλληνας σεφ Βασίλης Καλλίδης
Ο Έλληνας σεφ Βασίλης Καλλίδης/Φωτογραφία: Instagram/vaskallidis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαν την τηλεοπτικής σειράς «Beverly Hills 90210» φαίνεται πως είναι και ο γνωστός σεφ Βασίλης Καλλίδης, όπως αποδεικνύεται από την τελευταία του ανάρτηση.

Το «Beverly Hills 90210 ήταν μια τηλεοπτική σειρά που είχε ξετρελάνει τους έφηβους της δεκαετίας του ‘90 που στήνονταν μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης για να παρακολουθήσουν τις περιπέτειες του Μπράντον, του Ντίλαν, της Μπρέντα, του Στιβ και των υπολοίπων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Beverly Hills 90210» που επιστρέφει στην τηλεόραση
Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Beverly Hills 90210» που επιστρέφει στην τηλεόραση

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστή η είδηση πως η τηλεοπτική σειρά θα επιστρέψει και πως όλοι οι πρωταγωνιστές της (εκτός από τον Λουκ Πέρι που υποδύθηκε τον Ντίλαν και που πέθανε πριν από λίγους μήνες) θα ξαναβρεθούν τηλεοπτικά στις 7 Αυγούστου, όπου και θα γίνει η πρεμιέρα.

Ο Ίαν Ζέρινγκ ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Beverly Hills 90210»
Ο Ίαν Ζέρινγκ, ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Beverly Hills 90210»
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεγάλος θαυμαστής ο Βασίλης Καλλίδης- Έστειλε μήνυμα στον Ίαν Ζέρινγκ

Μεταξύ των φαν της σειράς, φαίνεται πως είναι και ο Βασίλης Καλλίδης, που αποφάσισε να στείλει μήνυμα σε έναν από τους αγαπημένους του πρωταγωνιστές, τον Στιβ (ή αλλιώς Ίαν Ζέρινγκ). Στο μήνυμά του έγραψε πως είναι ένα Έλληνας θαυμαστής της σειράς και πως αδημονεί για την επιστροφή της, όχι μόνο αυτός αλλά και μια ολόκληρη γενιά, προσθέτοντας πως ήταν ένας από τους αγαπημένους του.

Το μήνυμα του Βασίλη Καλλίδη και η απάντηση του Ίαν Ζέρινγκ
Το μήνυμα του Βασίλη Καλλίδη και η απάντηση του Ίαν Ζέρινγκ

Αυτό που ξαφνιάζει όμως, είναι πως ο Ίαν Ζέρινγκ του απάντησε, γράφοντάς του ένα «Ευχαριστώ» αλλά και μόνο αυτή η λέξη ήταν αρκετή για να πετάξει από την χαρά του ο Βασίλης Καλλίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ