Η ανάρτηση του Άρη Μουγκοπέτρου λίγο πριν το χειρουργείο: «Θέλω να πιστεύω πως αυτή είναι η τελευταία μου μάχη» - iefimerida.gr

Η ανάρτηση του Άρη Μουγκοπέτρου λίγο πριν το χειρουργείο: «Θέλω να πιστεύω πως αυτή είναι η τελευταία μου μάχη»

Ο Άρης Μουγκοπέτρος μαζί με τη Γεωργία Μουγκοπέτρου στο ΚΑΤ
Ο Άρης Μουγκοπέτρος μαζί με τη Γεωργία Μουγκοπέτρου στο ΚΑΤ / Φωτογραφία: instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια δημοσίευση μέσα από το ΚΑΤ προχώρησε ο Άρης Μουγκοπέτρος ο οποίος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του ακόλουθους ότι θα υποβληθεί σε ακόμη ένα χειρουργείο.

  • Ο Άρης Μουγκοπέτρος ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι εισέρχεται στο νοσοκομείο για την όγδοη χειρουργική επέμβαση. Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου εξέφρασε την ισχυρή πεποίθηση ότι αυτή θα είναι και η τελευταία του χειρουργική διαδικασία αποκατάστασης.
  • Με ανάρτησή του, ο μουσικός στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας, χαρακτηρίζοντας την επέμβαση ως την «τελευταία του μάχη». Δηλώνει ότι την αντιμετωπίζει με πίστη, δύναμη και ελπίδα για την οριστική αποκατάσταση της υγείας και της καριέρας του.
  • Στο πλευρό του, κατά την αναμονή για το χειρουργείο, βρίσκεται η εξαδέλφη του, Γεωργία Μουγκοπέτρου. Η παρουσία της, κρατώντας ένα βιβλίο, υπογραμμίζει τη στήριξη που λαμβάνει από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον.
  • Παρά τις συνεχιζόμενες ιατρικές επεμβάσεις, ο μουσικός έχει ήδη επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις. Το κοινό τον υποδέχεται με αποθεωτικά σχόλια σε συναυλίες και πανηγύρια, αναγνωρίζοντας τη δύναμη που επέδειξε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Η διαδικασία αποκατάστασης για τον μουσικό μετά τον ακρωτηριασμό δύο δαχτύλων του αποτέλεσε μια μακρά και δύσκολη διαδικασία με διαδοχικές επεμβάσεις.

Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου είχε τραυματιστεί σοβαρά, όταν ισχυρή κροτίδα είχε εκραγεί στο χέρι του, κατά τη διάρκεια ενός γλεντιού το Πάσχα του 2025.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άρης Μουγκοπέτρος: «Με πίστη, δύναμη και ελπίδα»

Μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram, ο Άρης Μουγκοπέτρος αποκάλυψε ότι πρόκειται για το όγδοο χειρουργείο. Την ίδια στιγμή, εξέφρασε την ελπίδα να είναι και το τελευταίο.

«Όγδοο και τελευταίο χειρουργείο! Με πίστη, δύναμη και ελπίδα θέλω να πιστεύω πως αυτή είναι η τελευταία μου μάχη», έγραψε μεταξύ άλλων.

Δείτε τη δημοσίευσή του

Δίπλα του εμφανίζεται η εξαδέλφη του μουσικού Γεωργία Μουγκοπέτρου η οποία κρατάει ένα βιβλίο προκειμένου να του κρατήσει συντροφιά κατά την αναμονή πριν από την χειρουργική επέμβαση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O γνωστός μουσικός έχει επιστρέψει πλέον σε συναυλίες και πανηγύρια γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο μετά την περιπέτεια που πέρασε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ