Η απώλεια του Νίκου Γαλανού έχει βυθίσει σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο, με φίλους, συγγενείς και συναδέλφους να τον αποχαιρετούν μέσα από τα social media.
Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών, την Δευτέρα 19 Μαΐου, μετά από έναν δύσκολο χρόνο πάλης με τον καρκίνο.
Η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία υπήρξε στενή φίλη του, θέλησε να εκφράσει την τελευταία της αποχαιρετιστήρια λέξη στον Νίκο μέσω ενός συγκινητικού post στο Instagram. Δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στην λεζάντα: «Αγαπημένε μου Νίκο… Σαν να ήταν χθες που περάσαμε τόσο όμορφα μαζί. Θα πας στην χώρα των αγγέλων και εκεί θα βρεις τον Γιαννάκη μου. Είχα την τιμή και τη χαρά να σε γνωρίσω. Καλό ταξίδι, θα σε θυμάμαι πάντα με αγάπη».
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο