Η αντίδραση του συντρόφου της Κλαυδίας για την εμφάνισή της στη Eurovision 2025 - iefimerida.gr

Η αντίδραση του συντρόφου της Κλαυδίας για την εμφάνισή της στη Eurovision 2025

Oge και Κλαυδία
Oge και Κλαυδία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Oge εξέφρασε δημόσια την υπερηφάνειά του για την εντυπωσιακή εμφάνιση της Κλαυδίας στον τελικό της Eurovision το βράδυ της 17ης Μαΐου.

Η νεαρή τραγουδίστρια παρουσίασε το τραγούδι «Αστερομάτα» με πάθος και ενέργεια, καταφέρνοντας να φέρει την Ελλάδα στην 6η θέση, ανατρέποντας τις προβλέψεις, όπως είχαν κάνει και οι Koza Mostra με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη πριν από 12 χρόνια με το «Alcohol is Free».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο σύντροφός της, Oge, δημοσίευσε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου εξέφρασε την αμέριστη περηφάνια του για την επιτυχία της Κλαυδίας.
Ο OGE είναι Έλληνας ράπερ και παραγωγός.

«Μόνο καμάρι», έγραψε κάτω από την εντυπωσιακή φωτογραφία της, στην οποία κρατούσε την ελληνική σημαία γύρω από τους ώμους της, ενισχύοντας τη στιγμή της μεγάλης διάκρισης στον διαγωνισμό.

O Oge και η Κλαυδία
O Oge και η Κλαυδία
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΑΥΔΙΑ Eurovision 2025
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ