Ο Ανταμ Κοντοβάς παντρεύτηκε στη Σαντορίνη και ο Σωτήρης Κοντιζάς του ευχήθηκε «και του χρόνου» - iefimerida.gr

Ο Ανταμ Κοντοβάς παντρεύτηκε στη Σαντορίνη και ο Σωτήρης Κοντιζάς του ευχήθηκε «και του χρόνου»

Παντρεύτηκε ο σεφ Άνταμ Κοντοβάς
Παντρεύτηκε ο σεφ Άνταμ Κοντοβάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο σεφ Άνταμ Κοντοβάς επισημοποίησε τη σχέση του με την Αγγελική Μαριδάκη σε ένα παραμυθένιο σκηνικό με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου στη Σαντορίνη.

Λίγο πριν αναλάβει καθήκοντα στο νέο μαγειρικό σόου του ΑΝΤ1, Game Of Chefs, ο Άνταμ Κοντοβάς και η σύντροφός του που είναι έγκυος, υπέγραψαν σύμφωνα συμβίωσης και απόλαυσαν ένα ξεχωριστό γεύμα, αυστηρά για δύο στη Σαντορίνη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο σεφ και η αγαπημένη του μοιράστηκαν το γεγονός στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Ο Άνταμ Κοντοβάς φόρεσε ένα μπεζ σακάκι και λευκά αθλητικά, με την σύντροφό του να επιλέγει ένα αέρινο λευκό φόρεμα που θύμιζε πολύ νυφικό.

Σύμφωνο συμβίωσης και δείπνο για δύο στη Σαντορίνη

Ήταν η κυρία Μαριδάκη που διευκρίνισε στους φίλους της στο Instagram τον λόγο που κανείς άλλος, πέραν του ζευγαριού δεν παρέστη στη γιορτή αυτή, με την οποία επισημοποίησαν τη σχέση τους.

«Και αφού με ρωτάτε: κάναμε σύμφωνα συμβίωσης. Συμβολαιογράφος επισκέφθηκε το ξενοδοχείο όπου μένουμε και δεν χρειάζονταν μάρτυρες. Η τελετή ήταν προσωπική και το σκηνικό στήθηκε από τον Άνταμ και τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου» έγραψε σε ένα Insta Story.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αν και δεν ήταν ένας συμβατικός γάμος εμείς το χαρήκαμε όπως θέλαμε αν και μας έλειπαν οι αγαπημένοι μας κουμπάροι λόγω συνθηκών. Υποσχόμαστε όμως πάρτι τρικούβερτο του χρόνου!» έγραψε από την πλευρά του ο Άνταμ Κοντοβάς.

Ο Σωτήρης Κοντζιάς ευχήθηκε στον σεφ «και του χρόνου»

Αυτή η τελευταία υπόσχεση, ήταν που έκανε τον Σωτήρη Κοντιζά να ευχηθεί το παράδοξο για τέτοιες περιστάσεις «και του χρόνου». Σχολιάζοντας κάτω από την ανάρτησή του συναδέλφου του, τον οποίο έχει υποδεχτεί πολλάκις στο παρελθόν στο MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς έγραψε: «Άντε και του χρόνου λοιπόν! Για το τρικούβερτο πάρτι λέω».

Το σχόλιο του Σωτήρη Κοντιζά στον Άνταμ Κοντοβά
Το σχόλιο του Σωτήρη Κοντιζά στον Άνταμ Κοντοβά
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι κριτές του «Game Of Chefs»

Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς είναι η νέα τριάδα σεφ που έρχονται να προκαλέσουν την πρωτοκαθεδρία του MasterChef.

Οι τρεις διακεκριμένοι σεφ θα μοιραστούν με τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες συμμετέχοντες του «Game Of Chefs» όλα όσα τους οδήγησαν στην κορυφή της γαστρονομίας: τη γνώση, την τεχνική, την εμπειρία, την αισθητική και τη διάθεση για πειραματισμό και καινοτομία.

Η ιδιαιτερότητα του νέου σόου

Οι πρώτες πληροφορίες για το νέο μαγειρικό σόου αποκαλύπτουν την ιδιαιτερότητα του προγράμματος που φιλοδοξεί να κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι τρεις σεφ-κριτές, Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς θα δοκιμάζουν στα… τυφλά, θα ηγούνται των ομάδων τους και θα καταθέτουν διαφορετικής φιλοσοφίας μαγειρικές προτάσεις.

Ποιος είναι ο Άνταμ Κοντοβάς

Ο Άνταμ Κοντοβάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Μέχρι την ηλικία των 24 ετών δεν είχε περάσει από το μυαλό του να ασχοληθεί με τη μαγειρική μέχρι που ένας φίλος του τού ανακοίνωσε ότι θα γίνει μάγειρας. Ο Άνταμ τον ακολούθησε στη Σχολή Μαγειρικής, από όπου μάλιστα αποφοίτησε με άριστα.

Μετά τη συνεργασία του με τα εστιατόρια «Γιορτή Μπαξεβάνη», «Funky Gourmet», «2Mazi», «James Joyce Irish Pub & Restaurant» και έχοντας την ανάγκη να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες, ταξίδεψε στην Ιρλανδία για να εργαστεί στο βραβευμένο εστιατόριο «Danu at the Brehon», όπου πολύ γρήγορα κατάφερε να προαχθεί σε chef de partie. Δύο χρόνια μετά, επέστρεψε στην Ελλάδα για να εργαστεί στο πολυβραβευμένο Boutique Hotel Amanzoe, στο Πόρτο Χέλι, όπου μαγείρεψε για μερικούς από τους πιο πολυσυζητημένους VIPs του κόσμου. Ακολούθησε το «Premiere» του Intercontinental Hotel, στο οποίο ανέλαβε καθήκοντα chef de cuisine, συμβάλλοντας στην αναγνώριση του εστιατορίου ως ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα, καθώς και στη βράβευσή του με Χρυσό Σκούφο, ενώ το 2015 ανέλαβε την πρώτη του κουζίνα ως head chef.

Ο σεφ Άνταμ Κοντοβάς
Ο σεφ Άνταμ Κοντοβάς
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έναν χρόνο μετά, η αγάπη του για τα ψάρια και τα θαλασσινά τον οδήγησε στις Βρυξέλλες, όπου εργάστηκε στο βραβευμένο με αστέρι Michelin, «Sea Grill». Ακολούθησαν το βραβευμένο Bar Restaurant «Mylos» στη Σαντορίνη, το βραβευμένο με 3 αστέρια Michelin «Μaaemo» στο Όσλο της Νορβηγίας και το Βoutique Ηotel Astarte Suites στη Σαντορίνη.

Σήμερα, είναι επικεφαλής του project KOBRA, ενός bar εστιατορίου με μια ξεκάθαρη κατεύθυνση στις μοντέρνες τεχνικές και στην ανάδειξη των πρώτων υλών και των εποχιακών υλικών.

Ο Άνταμ Κοντοβάς είναι ένας παθιασμένος, καινοτόμος chef, που δεν σταματά να πειραματίζεται με γεύσεις, αρώματα, χρώματα και υφές, επιδιώκοντας συνεχώς τη μοναδικότητα και την αυθεντικότητα σε κάθε πιάτο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ