Άννα Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο: «Του έκανα αυτό που ήθελε, μία μουσική σκηνή οι δυο μας» - iefimerida.gr

Άννα Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο: «Του έκανα αυτό που ήθελε, μία μουσική σκηνή οι δυο μας»

Άννα Φόνσου
Άννα Φόνσου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσα αισθάνεται για τον Γιώργο Μαρίνο εξέφρασε η Άννα Φόνσου, πως δεν θέλει να πιστέψει ότι λείπει και πως εκείνος βλέπει από ψηλά ότι κάνει προς τιμήν του.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός διοργάνωσε μια βραδιά με το «Σπίτι του ηθοποιού» αφιερωμένη στον αείμνηστο σόουμαν, αποκαλύπτοντας πως η ίδια ήθελε να φύγει με θόρυβο, ωστόσο εκείνος επέλεξε να φύγει αθόρυβα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Buongiorno» η Άννα Φόνσου μίλησε για μια μεγάλη προσωπικότητα και πως τίμησε την τελευταία του επιθυμία.

Άννα Φόνσου: «Δεν θέλω να πιστεύω ότι λείπει»

Συγκεκριμένα η ηθοποιός ανέφερε: «Αισθάνομαι καταπληκτικά για τον Γιώργο, γιατί ο Γιώργος έφυγε αθόρυβα κι εγώ ήθελα να φύγει με θόρυβο, γιατί ήταν μεγάλη προσωπικότητα. Τον έχω αγαπήσει πάρα πολύ. Δεν θέλω να πιστεύω ότι λείπει. Του έκανα αυτό που ήθελε, μία μουσική σκηνή οι δυο μας, που να είναι βισσινί με ροζ, με την καρέκλα που καθόταν, τα ρούχα που μου χάρισε σε όλη του την καριέρα. Είμαι πολύ συγκινημένη, πιστεύω ότι από εκεί ψηλά θα βλέπει ότι το έκανα αυτό που ήθελε», είπε.

«Μου έγραψε ένα γράμμα που είναι για εμένα μόνο»

Στη συνέχεια η Άννα Φόνσου ανέφερε πως ο σόουμαν το τελευταίο διάστημα της ζωής του δεν ήθελε να έχει επικοινωνία μαζί της και της είχε αφήσει ένα γράμμα: «Ήθελε να φύγει αθόρυβα, αυτό μου το έλεγε, "δεν θέλω να γίνω σούργελο, δεν θέλω να με συζητάνε" και γι' αυτό σεβάστηκα και την επιθυμία του να μην τηλεφωνιόμαστε. Μου έγραψε ένα γράμμα που είναι για εμένα μόνο. Εγώ του τα άλλαξα τώρα», δήλωσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Μαρίνος πέθανε σε ηλικία 87 ετών, στις 10 Μαρτίου. O καλλιτέχνης ζούσε σε οίκο ευγηρίας στη Γλυφάδα, ενώ τα τελευταία χρόνια της ζωής του είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Πρόσφατα η Άννα Φόνσου και με αφορμή την απώλεια της Μαρινέλλας στης οποίας την κηδεία δεν παρέστη, είχε σχολιάσει: «Μου αρέσει αυτό που έκανε ο Γιώργος Μαρίνος. Είδα μια κηδεία που μπόρεσα και παρακολούθησα τι λέει ο παπάς στην κηδεία. Γιατί στις άλλες κηδείες που πήγαινα κοιτούσα τον κόσμο, τους πολιτικούς που δεν ήξεραν και τίποτα γι’ αυτόν που είχε πεθάνει», είχε πει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ