Η Άννα Βίσση συνεχίζει τις διακοπές της στο θρυλικό νησί Tetiaroa της Γαλλικής Πολυνησίας, λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Αιγαίο».
Στιγμές χαλάρωσης στο νησί του Μάρλον Μπράντο
Η κορυφαία Ελληνίδα σταρ βρίσκεται στο Tetiaroa, την ονειρική ατόλη που έγινε διάσημη χάρη στον Μάρλον Μπράντο. Με τιρκουάζ νερά, λευκή άμμο και απόλυτη ιδιωτικότητα, το νησί αποτελεί εδώ και δεκαετίες καταφύγιο για προσωπικότητες που αναζητούν πολυτέλεια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Άννα Βίσση: Οι εικόνες από τις διακοπές της
Η Άννα Βίσση μοιράστηκε νέες φωτογραφίες στα social media, δείχνοντας πιο χαλαρή και ανανεωμένη από ποτέ. Σε μία από αυτές ποζάρει με τη στενή συνεργάτιδα και κουμπάρα της Δήμητρα Κούστα, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη γαλήνη του νησιού.
Μετά από μια απαιτητική καλλιτεχνική περίοδο και την κυκλοφορία του «Αιγαίο», η τραγουδίστρια φαίνεται να αξιοποιεί στο έπακρο τις στιγμές χαλάρωσης. Οι διακοπές της στο Tetiaroa λειτουργούν ως ιδανική «παύση» πριν επιστρέψει δυναμικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Η Άννα Βίσση φαίνεται πως επισκέφθηκε και τον Βοτανικό Κήπο του Ρίο ντε Τζανέιρο.
Το νησί με την κινηματογραφική ιστορία
Το The Brando είναι ένα πολυτελές οικολογικό θέρετρο (eco-resort) που βρίσκεται στο ιδιωτικό ατόλλη Tetiaroa της Γαλλικής Πολυνησίας, περίπου 30 μίλια βόρεια της Ταϊτής. Το θέρετρο δημιουργήθηκε για να υλοποιήσει το όραμα του ηθοποιού Μάρλον Μπράντο, ο οποίος αγόρασε το νησί το 1967, και αποτελεί πρότυπο βιωσιμότητας καθώς είναι 100% ενεργειακά ανεξάρτητο.
Ο Μάρλον Μπράντο το ανακάλυψε το 1962 στα γυρίσματα της ταινίας «Η Ανταρσία του Μπάουντι» (Mutiny on the Bounty) και λίγα χρόνια αργότερα το αγόρασε, μαγεμένος από την ομορφιά και την απομόνωσή του. Στο παρελθόν υπήρξε θερινό καταφύγιο της τοπικής βασιλικής οικογένειας.
Με 35 ιδιωτικές βίλες, καθεμία με δική της πισίνα και παραλία, προσφέρει μια εμπειρία απόλυτης απομόνωσης, σαν να έχει κανείς ολόκληρο το νησί αποκλειστικά για τον εαυτό του.