Κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της και καλούς τους φίλους, πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες η Αμαλία Κωστοπούλου.
Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, και ο επιχειρηματίας σύντροφός της, Τζέικ Μέντγουελ, διανύουν μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής τους.
Οι δύο τους, παρέα με τους φίλους τους, απολαμβάνουν αυτές τις ημέρες τις καλοκαιρινές τους διακοπές, έχοντας ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τον επερχόμενο γάμο τους, ο οποίος αναμένεται να λάβει χώρα το 2026.
Αμαλία Κωστοπούλου: Τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε από την κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό
Μετά το ταξίδι της σε Μονακό και Σεν Τροπέ, όπου έκανε και το πρώτο της bachelorette πάρτι, η Αμαλία Κωστοπούλου ταξίδεψε στην Ελλάδα μαζί με τον αρραβωνιαστικό της για ένα «tour» στα νησιά.
Μετά τις Σπέτσες, τις οποίες επισκέφθηκαν τις περασμένες ημέρες, το αγαπημένο ζευγάρι και η παρέα τους συνέχισαν τη μίνι κρουαζιέρα τους με υπερπολυτελές γιοτ, με νέο τους σταθμό την Ύδρα.
Στις εικόνες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instagram, η Αμαλία Κωστοπούλου καταγράφει, μεταξύ άλλων, ένα γραφικό λιμανάκι και το γλυπτό «Ήλιος» του Αμερικανού καλλιτέχνη Τζεφ Κουνς, στα παλιά σφαγεία της Ύδρας.


Σε άλλα στιγμιότυπα, η ίδια ποζάρει στον φακό αγκαλιασμένη με τον αρραβωνιαστικό της ενώ βρίσκονται εν πλω, και δείχνει στους followers της το τραπέζι που είχε στρωθεί για την ίδια και την παρέα της στο κατάστρωμα του γιοτ.

