Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Θα μπορούσα να υποστηρίξω ενημερωτική εκπομπή, αλλά προτιμώ την ψυχαγωγία» - iefimerida.gr

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Θα μπορούσα να υποστηρίξω ενημερωτική εκπομπή, αλλά προτιμώ την ψυχαγωγία»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου / Φωτογραφία glomex
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε πως, αν και πιστεύει ότι θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας ενημερωτικής εκπομπής, η προτίμησή της παραμένει στα ψυχαγωγικά προγράμματα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star» την Τρίτη 16 Ιουνίου, εξήγησε επίσης ότι μετά τον χωρισμό της δέχεται συχνότερα εκδηλώσεις ενδιαφέροντος. Παρ’ όλα αυτά, όπως τόνισε, είναι ιδιαίτερα επιλεκτική όταν πρόκειται να βγει ραντεβού. Σύμφωνα με την ίδια, λειτουργεί κυρίως με τη λογική και χρειάζεται να νιώσει κάτι ξεχωριστό για έναν άνθρωπο, ώστε να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο γνωριμίας.

Αναφερόμενη στα αρνητικά σχόλια που δέχεται, σημείωσε ότι έρχεται καθημερινά αντιμέτωπη με τέτοιου είδους κριτική. Παρότι παραδέχτηκε πως έχει αντιδραστική στάση και συχνά απαντά πιο έντονα όταν της λένε κάτι, διευκρίνισε ότι δεν μπαίνει στη διαδικασία να απαντά σε μεμονωμένα αρνητικά σχόλια που προέρχονται από άγνωστους ανθρώπους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μοντέλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ