Στο ενδεχόμενο να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας αναφέρθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».
Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, η οποία στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο, βρίσκεται πλέον σε σχέση με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Λυκούδη και δηλώνει πιο ώριμη από ποτέ.
Χωρίς να αποκλείει έναν δεύτερο γάμο, η ίδια τόνισε ότι για εκείνη ένα τέτοιο βήμα απαιτεί σκέψη και εσωτερική βεβαιότητα.
«Μέχρι να γνωρίσεις, να ερωτευτείς… Καλό είναι τα πράγματα να μη γίνονται γρήγορα. Ζυγίζω τις καταστάσεις. Είναι όμορφο πράγμα ο γάμος, αλλά θέλει σκέψη και σιγουριά πριν κάνεις το επόμενο βήμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου, με την Παναγιώταρου να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας νέας αρχής, χωρίς όμως πίεση ή βιασύνη.