«Αγριες Μέλισσες»: O Δούκας παίζει το τελευταίο του χαρτί -Τι θα δούμε σήμερα - iefimerida.gr

«Αγριες Μέλισσες»: O Δούκας παίζει το τελευταίο του χαρτί -Τι θα δούμε σήμερα

Ο Δούκας παίζει το τελευταίο του χαρτί στις Άγριες Μέλισσες
Άγριες Μέλισσες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο θα καθηλώσει σήμερα το κοινό στις Αγριες Μέλισσες, την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 που ξεχώρισε από την πρώτη κιόλας προβολή.

Στο αποψινό λοιπόν επεισόδιο η Βασούλα εξαφανίζεται, μυστηριωδώς, από το σπίτι του Προύσαλη, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι αρχίζουν να την ψάχνουν παντού. Ο Κλεομένης αποκαλύπτει στον Δημητράκη ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ασημίνα δέχεται να βοηθήσει τον Νικηφόρο στην προσπάθειά του να εκδικηθεί τον πατέρα του, και αποφασίζουν να συναντήσουν κρυφά τον καθηγητή, και πολέμιο της απαλλοτρίωσης, που εναντιώνεται στον Δούκα. Ο Προύσαλης συλλαμβάνει κι ανακρίνει τον Μελέτη για τη Βασούλα, καθώς η αγωνία του έχει χτυπήσει κόκκινο.

Η Πηνελόπη βρίσκεται, τυχαία, μπροστά σ’ έναν καυγά κι ακούει τον Μελέτη να αμφισβητεί τον ανδρισμό του Κλεομένη. Κι ενώ όλοι βοηθούν στην έρευνα για τη Βασούλα, ο Δούκας παίζει το τελευταίο του χαρτί.

Αγριες Μέλισσες: Δείτε το trailer

Όσα θα γίνουν στο αποψινό επεισόδιο...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ σειρά τηλεόραση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ