«Αγριες Μέλισσες»: Η απάντηση της Ελένης στον Λάμπρο θα κρίνει πολλά - iefimerida.gr

«Αγριες Μέλισσες»: Η απάντηση της Ελένης στον Λάμπρο θα κρίνει πολλά

Η απάντηση της Ελένης στον Λάμπρο που θα κρίνει πολλά στις Άγριες Μέλισσες
Αγριες Μέλισσες/Φωτογραφία: Facebook Ant1
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στις Αγριες Μέλισσες στα προσεχή επεισόδια της σειράς.

Πιο συγκεκριμένα, η Πηνελόπη και ο Μελέτης παίρνουν μια παράτολμη απόφαση για το μέλλον τους, την ώρα που η Ανέτ προσπαθεί να πλησιάσει τον γιο της. Παράλληλα, ο Μιλτιάδης καταρρακώνεται απ’ όσα συμβαίνουν στον γάμο του Λάμπρου, όμως, εκείνος είναι αμετάπειστος στην απόφασή του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος βλέπει τα σχέδιά του να ναυαγούν όταν πληροφορείται για το πραγματικό ποιόν του Θεοτόκη ενώ η Δρόσω δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη απ’ την Ρίζω που της φέρνει… προξενιό. Ο Κλεομένης ανακοινώνει στην Πηνελόπη πως θα μετακομίσουν στο Λονδίνο ύστερα απ’ την άρνηση του Δούκα σε κάποιες απαιτήσεις του. Η Πηνελόπη βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ποιο πανούργο σχέδιο έχει και πάλι στο μυαλό του ο Κλεομένης;

Η Θεοδοσία μπαίνει σε περιπέτειες στην προσπάθειά της να βρει χρήματα για να προσλάβει δικηγόρο για το διαζύγιο ενώ την ίδια ώρα ο Λάμπρος θέτει μια ερώτηση στην Ελένη που απ’ την απάντησή της θα κριθούν πολλά.

Αγριες Μέλισσες: Δείτε το τρέιλερ

Ο Κλεομένης ανακοινώνει στην Πηνελόπη πως θα μετακομίσουν στο Λονδίνο ύστερα απ’ την άρνηση του Δούκα σε κάποιες απαιτήσεις του...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ