Αγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Δούκα ένα ένοχο μυστικό απ’ το παρελθόν | ΖΩΗ | iefimerida.gr

Αγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Δούκα ένα ένοχο μυστικό απ’ το παρελθόν

Δούκας και Μιλτιάδης στις «Άγριες Μέλισσες»
Δούκας και Μιλτιάδης στις «Άγριες Μέλισσες»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κόντρα του Νικηφόρου με την Ασημίνα και τη Δρόσω φτάνει ως το κατώφλι του δικαστηρίου και ο πρώτος, ως γνήσιος Σεβαστός δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει το γράμμα του νόμου στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο Μιλτιάδης συνεχίζει μέσα στην οργή του να προκαλεί «σεισμούς» αποκαλύψεων στο Διαφάνι προκαλώντας την αντίδραση του Δούκα που θα ξεπεράσει και πάλι τα όρια του νόμου στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Συντετριμμένος ο Κωνσταντής με την αποκάλυψη για τον φόνο του Σέργιου

Ο Κωνσταντής συντετριμμένος από τα όσα έχει μάθει, προσπαθεί να το διαχειριστεί, στο επεισόδιο της Δευτέρας 12 Απριλίου 2021 στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος, έξαλλος με την κοινή αγωγή Ασημίνας και Δρόσως, ξεκαθαρίζει τη θέση του και αφήνει ξεκρέμαστο τον Συνεταιρισμό. Πώς θα το πάρει ο Μιλτιάδης μετά το τελεσίγραφο που έδωσε στον ανιψιό του;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμως, το σπίτι των Σεβαστών έχει να διαχειριστεί μία ακόμα δυσάρεστη είδηση που θα τους ενώσει για λίγο σαν μία γροθιά στο επεισόδιο της Δευτέρας 12 Απριλίου 2021, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Ο Γραμματικός συνδέει τον Μελέτη με τους Άβαντες, τους οποίους έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, ενώ ο Μεγαρίτης πείθει τον Μελέτη πως η βοήθειά του είναι χρήσιμη για να φτάσει στον δολοφόνο του Θέμελη.

Ο Κωνσταντής στον τάφο του Γιάννου με τον Μιλτιάδη στις «Άγριες Μέλισσες»
Ο Κωνσταντής στον τάφο του Γιάννου με τον Μιλτιάδη στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Προκόπης συγκρούεται με τον ξάδελφό του καθώς του αποκαλύπτει την αλήθεια για τη Λέτα στο επεισόδιο της Δευτέρας 12 Απριλίου 2021 στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Η Σοφούλα έρχεται αντιμέτωπη με τις κακές γλώσσες του χωριού και ανακοινώνει στους γονείς της πως δε μπορεί να ζει άλλο εκεί, ενώ ο Προύσαλης με τη Ρίζω ετοιμάζονται για τον γάμο.

Η Πηνελόπη εξομολογείται πως θα ζητήσει διαζύγιο

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω ανοίγουν τα χαρτιά τους. Θα καταφέρουν να κρατήσουν τη σχέση τους ή ο Κωνσταντής θα στραφεί εναντίον τους στο επεισόδιο της Τρίτης 13 Απριλίου 2021 στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Η Πηνελόπη εξομολογείται στην Ανέτ και τη Μυρσίνη την αλήθεια για τον Μελέτη και τους αποκαλύπτει πως θα ζητήσει διαζύγιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δούκας και Μιλτιάδης
Δούκας και Μιλτιάδης

Η Σοφούλα εμμένει στην απόφασή της να κλειστεί σε μοναστήρι, ενώ ο Άγγελος καταλαβαίνει ποιο πρόσωπο την οδήγησε σε αυτήν την απόφαση κι αναλαμβάνει δράση. Ο Νικηφόρος συνεχίζει να φέρνει στα άκρα την Ασημίνα, με όπλο του τον μικρό Σέργιο, στο επεισόδιο της Τρίτης 13 Απριλίου 2021 στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Ο Αχιλλέας βρίσκει τον άνθρωπο που μπορεί να οδηγήσει τον Μελέτη στον δολοφόνο του Θέμελη. Ο Συνεταιρισμός και ο Δούκας βρίσκονται πια σε ανοιχτό πόλεμο και οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες για όλους.

Ανυποχώρητος ο Δούκας απέναντι στον Συνεταιρισμό

Ο Δούκας συνεχίζει να μην υποχωρεί και κρατάει σκληρή στάση απέναντι στον Συνεταιρισμό, με την Ελένη και τους υπόλοιπους αγρότες να ετοιμάζονται να τραβήξουν κι εκείνοι το σκοινί, στο επεισόδιο της Τετάρτης 14 Απριλίου 2021 στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Η Σοφούλα ξεκινάει για το μοναστήρι, παρά τις προσπάθειες των γονιών της να της αλλάξουν γνώμη, ενώ ο Προκόπης παίρνει την απόφαση να διεκδικήσει τη Λέτα. Η Ασημίνα και η Δρόσω περιμένουν με ανυπομονησία τη μέρα που θα κρατήσουν τον μικρό Σέργιο, όμως ο Νικηφόρος έχει άλλα σχέδια, στο επεισόδιο της Τετάρτης 14 Απριλίου 2021 στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ενταση στον Συνεταιρισμό στο Διαφάνι
Ενταση στον Συνεταιρισμό στο Διαφάνι

Ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα απ’ το να μάθει τον δολοφόνο του Θέμελη. Θα τα καταφέρει ή η βοήθεια του Αχιλλέα θα τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες; Ο Νικηφόρος αποφασίζει να στηρίξει, προς το παρόν, την πλευρά του Δούκα και η κατάσταση στον Συνεταιρισμό θα βγει εκτός ελέγχου. Ο Μιλτιάδης, οργισμένος με τη στάση του ανιψιού του, αποκαλύπτει στον Δούκα ένα ένοχο μυστικό απ’ το παρελθόν που θα κλονίσει συθέμελα την οικογένειά του, στο επεισόδιο της Τετάρτης 14 Απριλίου 2021 στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Ο Δούκας περνά και πάλι τα όρια του νόμου

Ο Δούκας, μετά την αποκάλυψη του Μιλτιάδη, προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του και να επιβεβαιώσει τα όσα του είπε, στο επεισόδιο της Πέμπτης 15 Απριλίου 2021 στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Τα μέλη του Συνεταιρισμού συγκρούονται για τα καλά με τον Νικηφόρο και ο Κωνσταντής αναγκάζεται να τον υπερασπιστεί για να τον γλιτώσει. Η Ελένη είναι αποφασισμένη να μην υποχωρήσει, παρά τον φόβο του Νικηφόρου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Νικηφόρος νιώθει να απειλείται από όλους και παρά τη δικαστική απόφαση δεν αφήνει τον Σέργιο να επισκεφτεί τη μητέρα του στο επεισόδιο της Πέμπτης 15 Απριλίου 2021 στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Η Ασημίνα, όμως, αποφασίζει να ορθώσει ανάστημα και πάει η ίδια στο σπίτι των Σεβαστών.

Ο Γραμματικός προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους που η Πηνελόπης αποφάσισε να χωρίσουν
Ο Γραμματικός προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους που η Πηνελόπης αποφάσισε να χωρίσουν

Ο Γραμματικός προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους που η Πηνελόπης αποφάσισε να χωρίσουν, αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να γυρίσει στο σπίτι της στο επεισόδιο της Πέμπτης 15 Απριλίου 2021 στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Ο Κωνσταντής φοβάται για τη Δρόσω, αλλά ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει όσα έμαθε για εκείνη, ενώ ο Προκόπης ζητά από τη Λέτα να γίνει γυναίκα του και να τον ακολουθήσει στο Διαφάνι.

Η μέρα του γάμου για τον Προύσαλη και τη Ρίζω φτάνει και όλο το χωριό βρίσκεται δίπλα τους. Όλοι εκτός από τον Δούκα που, για άλλη μια φορά, περνά τα όρια του νόμου στο επεισόδιο της Πέμπτης 15 Απριλίου 2021 στη σειρά «Άγριες Μέλισσες»…

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ