Αγριες Μέλισσες: Μια στυγερή δολοφονία θα οδηγήσει την Ελένη σε κατάρρευση -Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα | ΖΩΗ | iefimerida.gr

Αγριες Μέλισσες: Μια στυγερή δολοφονία θα οδηγήσει την Ελένη σε κατάρρευση -Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα

Η Ελένη έξω φρενών στο σπίτι των Σεβαστών στη σειρά «Άγριες Μέλισσες»
«Άγριες Μέλισσες»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ραδιουργίες του Δούκα και μια στυγερή δολοφονία έρχονται να κλονίσουν το Διαφάνι, αλλά και την Ελένη ειδικότερα, η οποία μοιάζει έτοιμη να καταθέσει τα όπλα στη μάχη έναντι του Βόσκαρη, στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας στις «Άγριες Μέλισσες».

Την ίδια ώρα, η Μυρσίνη μαθαίνει για τον δεσμό του Κωνσταντή με τη Δρόσω και γίνεται έξω φρενών, την ώρα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει ένα ακόμη διαζύγιο στο σπίτι της, αυτό της Πηνελόπης. Καταιγιστικές για μια ακόμη εβδομάδα οι εξελίξεις στη σειρά του ANT1, «Άγριες Μέλισσες».

Ενα βήμα πριν την οριστική διάλυση το σπίτι των Σεβαστών

Η Ελένη και σύσσωμος ο Συνεταιρισμός είναι αναστατωμένοι με την αποκάλυψη του Κωνσταντή πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ τη συμφωνία με τον Ιγνατιάδη κι αποφασίζουν να στείλουν μια αντιπροσωπεία, με αρχηγό την Ελένη, για να τον αντιμετωπίσει και η σύγκρουση θα είναι σφοδρή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Νικηφόρος νιώθει πως έχει ηττηθεί με τον χειρότερο τρόπο και το σπίτι των Σεβαστών είναι ένα βήμα πριν την οριστική διάλυση στο επεισόδιο της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο Μάρκος δεν θ’ αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους μετά από αυτό που είδε. Θα αποκαλύψει στον Αλέξη για το φιλί που αντάλλαξε η Πηνελόπη με τον Μελέτη, στο επεισόδιο της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες»;

Δρόσω και Ασημίνα βόλτα με τον Σέργιο στις «Άγριες Μέλισσες»
Δρόσω και Ασημίνα βόλτα με τον Σέργιο στις «Άγριες Μέλισσες»
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ασημίνα με τη Δρόσω θα έχουν μια αναπάντεχη συνάντηση. Η Μυρσίνη επιστρέφει απ’ το νοσοκομείο και προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει με τον Κωνσταντή. Θα καταφέρουν να της κρατήσουν κρυφή τη σχέση του με τη Δρόσω;

Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα πάρουν μια διαφορετική απόφαση ο καθένας για τον δεσμό τους, στο επεισόδιο της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Η Μυρσίνη μαθαίνει για τη σχέση της Δρόσως με τον Κωνσταντή

Ο Δούκας δείχνει σε όλα τα μέλη του Συνεταιρισμού τις προθέσεις του, στο επεισόδιο της Τρίτης 23 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ο Νικηφόρος, καταρρακωμένος από την εξαπάτηση του πατέρα του, δεν μπορεί ν’ αντιδράσει, ενώ η Ελένη βρίσκεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον Δούκα.

Η Μυρσίνη μαθαίνει για τον Κωνσταντή και τη Δρόσω και γίνεται έξαλλη με τον γιο της, στο επεισόδιο της Τρίτης 23 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Είναι, όμως, αποφασισμένη να κρατήσει όρθιο το σπίτι τους. Ο Κωνσταντής προσπαθεί να βρει τρόπο να είναι με τη Δρόσω, αλλά εκείνη παίρνει σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση τους.

Η Σοφούλα τακτοποιείται στο νέο τους σπίτι με τον Βόσκαρη που βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του  για να κερδίσει τη δίκη
Η Σοφούλα τακτοποιείται στο νέο τους σπίτι με τον Βόσκαρη που βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να κερδίσει τη δίκη
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Σοφούλα τακτοποιείται στο νέο τους σπίτι με τον Βόσκαρη που βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να κερδίσει τη δίκη. Η Πηνελόπη πρέπει να εξηγήσει στον πεθερό της το φιλί με τον Μελέτη, ενώ ένα παιδί απ’ την Πόλη, ο Ευτύχης, έρχεται να ταράξει τη ζωή του Μιλτιάδη και της Βιολέτας.

Μια συνάντηση του Δούκα με τον Θέμελη θα οδηγήσει σε αποκαλύψεις. Η Ελένη θα μάθει ένα νέο που θα τη συγκλονίσει, στο επεισόδιο της Τρίτης 23 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Μια δολοφονία οδηγεί την Ελένη σε κατάρρευση

Η είδηση μιας δολοφονίας θα οδηγήσει την Ελένη σε κατάρρευση, στο επεισόδιο της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Όλα τα βλέμματα θα πέσουν στον πιο πιθανό ένοχο. Θα λάμψει, όμως, η αλήθεια;

Η Βιολέτα πείθει τον Προύσαλη να κρατήσει για μερικές μέρες τον Ευτύχη που δείχνει να κερδίζει την καρδιά του χωριού. Θα κερδίσει, όμως, και τον Μιλτιάδη, στο επεισόδιο της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες»;

Ο μικρός Ευτύχης μπαίνει στη σειρά «Άγριες Μέλισσες»
Ο μικρός Ευτύχης μπαίνει στη σειρά «Άγριες Μέλισσες»
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Νικηφόρος αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση και να εμποδίσει το σχέδιο του Δούκα. Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στον Αλέξη το φιλί που αντάλλαξε με τον Μελέτη. Πώς θα αντιδράσει ο Αλέξης;

Η Σοφούλα θα δει ένα διαφορετικό πρόσωπο απ’ τον Βόσκαρη, ενώ μια αναπάντεχη επίσκεψη μπορεί να αποδειχθεί η σωτηρία της, στο επεισόδιο της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Τρικυμία φέρνει το διαζύγιο της Πηνελόπης στο σπίτι των Σεβαστών

Στο σπίτι των Σεβαστών έχουν να να διαχειριστούν άλλη μια τρικυμία, τον χωρισμό της Πηνελόπης και του Αλέξη. Όλοι προσπαθούν να μάθουν την αιτία και σύντομα θα φτάσουν στη σκληρή αλήθεια στο επεισόδιο της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο Μάρκος προσπαθεί ν’ αλλάξει γνώμη στον Αλέξη για το διαζύγιο από την Πηνελόπη
Ο Μάρκος προσπαθεί ν’ αλλάξει γνώμη στον Αλέξη για το διαζύγιο από την Πηνελόπη

Ο Μάρκος προσπαθεί ν’ αλλάξει γνώμη στον Αλέξη στο επεισόδιο της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Την ίδια ώρα, η Σοφούλα, που βλέπει σιγά- σιγά το αληθινό πρόσωπο του Βόσκαρη, δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από κάποιον που προσπαθεί να την πείσει να τον ακολουθήσει. Θα τα καταφέρει αυτή τη φορά;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ελένη σκέφτεται, για πρώτη φορά, να τα παρατήσει και να αποσύρει την κατάθεσή της, όταν ο Βόσκαρης με τον δικηγόρο του της προτείνουν μια συμβιβαστική λύση. Θα δεχτεί η Ελένη να εγκαταλείψει τη μάχη, στο επεισόδιο της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες»;

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ