Ζώδια: Οι καλύτεροι άνδρες εραστές - iefimerida.gr

Ζώδια: Οι καλύτεροι άνδρες εραστές

Το ζώδιο της Παρθένου
Το ζώδιο της Παρθένου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποιοι είναι κυνηγοί, άλλοι απίστευτα ρομαντικοί και άλλους δεν τους πιάνεις με τίποτα. Κάθε άντρας έχει διαφορετική στάση απέναντι στον έρωτα και στη σύντροφό του, ωστόσο, εκείνοι με το ίδιο ζώδιο έχουν παρόμοιες συμπεριφορές.

Λένε ότι τρία ζώδια είναι πιο σέξι από τα άλλα, ωστόσο, το καθένα έχει κάτι ξεχωριστό να δώσει στον τομέα των σχέσεων. Η αλήθεια είναι πως δεν τα πάνε όλοι οι άνδρες καλά με το έτερον ήμισυ, καθώς κάποια ζώδια μπορεί να δίνουν τα πάντα και άλλα να είναι λίγο «παρτάκηδες». Οπως και να έχει αυτοί είναι οι καλύτεροι άνδρες εραστές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζυγός

Ένας άνδρας Ζυγός μπορεί να κάνει τα πάντα για την σύντροφό του. Μπορεί να της δώσει από αγάπη, μέχρι να εκπληρώσει την πιο τρελή της φαντασίωση. Τα κάνει όλα για την αμοιβαία ευχαρίστηση και πάντα προτεραιότητά του είναι η ευχαρίστηση της/του παρτενέρ του. Οι Ζυγοί είναι φύσει δημιουργικοί και μεταφέρουν την ίδια δημιουργικότητα στην κρεβατοκάμαρα.

Με έναν Ζυγό θα υπάρχει πάντα κάτι νέο και συναρπαστικό που περιμένει να συμβεί στην επόμενη συνάντησή σας. Είναι εξαιρετικά υπομονετικοί και ποτέ δεν βιάζονται. Ξέρουν ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή συμβαίνουν αυθόρμητα. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους είναι ότι ζουν για το εδώ και τώρα και στον έρωτα μπορούν να κάνουν την/τον σύντροφό τους να αισθανθούν σαν να είναι οι μόνοι δύο άνθρωποι στον κόσμο. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να τους αγγίξει ή να τους χαλάσει την τέλεια αυτή στιγμή.

Ζυγός
Ζυγός

Λέων

Εάν ψάχνετε κάποιον να σας συμπεριφέρεται σαν βασίλισσα, τότε μοιραστείτε το κρεβάτι σας με έναν βασιλιά. Ενας Λέων χωρίς αμφιβολία θα επικεντρωθεί στην ευχαρίστησή σας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Λέων θέλει να κάνει καλή εντύπωση και να είναι πάντα ο καλύτερος σε ό,τι και να κάνει. Και στο σεξ φυσικά. Και μάλιστα το σεξ αποτελεί και προτεραιότητά τους.

Ο Λέων είναι κυρίαρχος, γεμάτος πάθος και έτοιμος να προσφέρει αφοσίωση. Φανταστείτε ότι όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα χρησιμοποιεί για την ευχαρίστησή σας. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποτύχει, εγγύηση.

Λέων
Λέων

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι το πιο παθιασμένο ζώδιο. Παθιάζονται με τα πάντα και φυσικά με το σεξ. Δεν τους αρέσουν τα μέτρια πράγματα. Και για αυτό ο Σκορπιός όταν είναι με την σύντροφό του της/του δίνει τα πάντα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σεξουαλική τους διάθεση χτυπάει κόκκινα και δεν θα αφήσουν ποτέ μια ευκαιρία για σεξ να πάει χαμένη. Οι Σκορπιοί είναι επίσης πιστοί και αφοσιωμένοι και για αυτό οι περισσότεροι Σκορπιοί προτιμούν το σεξ με την πιο ρομαντική του έννοια παρά με την πιο… βρώμικη. Ο Σκορπιός στο σεξ επικεντρώνεται στο πώς θα κάνει ευτυχισμένο την/τον παρτενέρ του, με το ίδιο ενδιαφέρον που θέλει να του προσφέρει ευτυχία και εκτός κρεβατιού.

Σκορπιός
Σκορπιός

Ταύρος

Ποιος θα πίστευε ότι υπήρχε τόση ζεστασιά πίσω από το σκληρό πρόσωπο του Ταύρου; Ο Ταύρος είναι ένας πολύ τρυφερός εραστής και πάντα θα δώσει μια τρυφερή αγκαλιά στην/στον σύντροφό του μετά το σεξ. Εάν ψάχνετε έναν εραστή για μια ζωή παρά έναν εραστή για μια νύχτα, ο Ταύρος είναι ο άνθρωπος σας. Οι δεσμοί του Ταύροι με την Αφροδίτη τους κάνει να είναι σταθεροί στα ερωτικά θέματα. Και όταν κάνουν σεξ με το άλλο τους μισό δίνουν όλη τους την καρδιά και την ψυχή. Επίσης, οι Ταύροι δεν είναι εμμονικοί με τις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες, ακούνε πάντα τις/τους συντρόφους τους και προσπαθούν να εκπληρώσουν τις επιθυμίες τους. Η ικανότητά τους να ακούνε είναι ένα από τα στοιχεία που τους κάνει καλούς εραστές.

Ταύρος
Ταύρος
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τοξότης

Για έναν Τοξότη, η σεξουαλική πράξη αρχίζει πάντα με… κουβέντα. Ο Τοξότης πιστεύει ότι όταν υπάρχει κλιμάκωση στο σεξουαλικό παιχνίδι και στη σεξουαλική ένταση η κατάσταση θα γίνει πιο… θερμή. Επίσης, οι Τοξότες έχουν μια άψογη αίσθηση του χιούμορ και αυτό δεν είναι το μόνο όπλο στη φαρέτρα τους για να… αποπλανούν την/τον σύντροφό τους.

Τοξότης
Τοξότης

Κριός

Οι Κριοί είναι ένα από τα πιο κυριαρχικά ζώδια στο σεξ. Θεωρούν ότι στο σεξ μπορούν να δείξουν την κυριαρχία τους. Ιδανικός σύντροφος για όσες/όσους περιμένουν από τον άλλον να τα κάνει όλα.

Ο Κριός σίγουρα δεν είναι ιδανικός παρτενέρ στο σεξ για κάποια/κάποιον που θέλει επίσης να έχει την κυριαρχία στο κρεβάτι. Επίσης, ο Κριός θέλει να εισπράττει συγχαρητήρια για τις επιδόσεις του…

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κριός
Κριός

Ιχθύς

Οι Ιχθύς δίνουν προτεραιότητα στη φιλία και στο ρομαντισμό και λιγότερο στη σωματική επαφή. Θα τα δώσουν όλα για να συνδεθούν με την/τον σύντροφό τους συναισθηματικά και όχι κατά προτεραιότητα σεξουαλικά, κάτι το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό, αν η/ο σύντροφος βρίσκονται στο ίδιο mood.

Στους Ιχθύς αρέσουν οι γυναίκες που τολμούν να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες. Οι Ιχθύς από μόνοι τους δεν είναι πάντα σε θέση να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες επειδή είναι λίγο ανασφαλείς. Επίσης, οι Ιχθύς χρειάζονται μόνο για να αισθανθούν άνετα και ίσως να είναι λίγο επιφυλακτικοί στην αρχή αλλά καθώς τα πράγματα προχωρούν αρχίζουν να ανοίγονται και να δείχνουν την πιο… τρελή πλευρά τους.

Ιχθύς
Ιχθύς
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι

Ένας Δίδυμος μπορεί να είναι ο καλύτερος εραστής αλλά μπορεί να είναι και ο χειρότερος και αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τη διάθεσή του. Η διπλή του προσωπικότητα είναι πανταχού παρούσα, επομένως εξαρτάται το πώς θα συμπεριφερθεί στο σεξ από το αν αισθάνεται σαν εραστής ή… παρατηρητής. Εάν είναι παρατηρητής, τότε είναι ένας εξαιρετικά εγωιστικός εραστής που ενδιαφέρεται μόνο για τη δική του ευχαρίστηση αδιαφορώντας για την/τον παρτενέρ του.

Εάν είναι ένας εραστής, τότε θα κάνει τα πάντα και για τη δική του ευχαρίστηση αλλά και για της/του συντρόφου του. Και όχι, σε αυτή την περίπτωση, δεν θα περιορίσει το σεξ μόνο στην κρεβατοκάμαρα. Μόλις η φαντασία του Διδύμου αρχίσει να λειτουργεί, ο ουρανός είναι το όριο και θα βρεθείτε να κάνετε σεξ στα πιο περίεργα μέρη.

Δίδυμοι
Δίδυμοι

Καρκίνος

Ο υπερβολικός χαρακτήρας του Καρκίνου τον κάνει κακό εραστή. Είναι αρκετά παθιασμένος και δημιουργικός και μπορεί να ερεθίσει την/τον σύντροφό του εγκεφαλικά αλλά στα… υπόλοιπα, δύσκολα τα πράγματα. Επίσης, ο Καρκίνος δεν μπορεί να αφήσει όλα τα προβλήματά του στην άκρη και να επικεντρωθεί στο σεξ. Δύσκολα τα πράγματα με τους άνδρες Καρκίνους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Καρκίνος
Καρκίνος

Αιγόκερως

Καθημερινά απασχολημένος, ο Αιγόκερως δεν έχει σχεδόν καθόλου χρόνο για σεξ και για αυτό το βάζει τόσο χαμηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων του. Ναι, ο Αιγόκερως είναι ανίκανος να βρει χρόνο για την/τον σύντροφό του και τα πιο γλυκά πράγματα στη ζωή. Ο Αιγόκερως έχει σεξουαλικές επιθυμίες όπως κάθε άλλος άνθρωπος, αλλά μπορεί να περάσει πολύ χρόνο χωρίς σεξ.

Αιγόκερως
Αιγόκερως

Παρθένος

Επιρρεπής στη βαθιά ανάλυση και την κριτική, ένας Παρθένος μπορεί να αρνηθεί την ευχαρίστηση του σεξ. Η επιθυμία του να είναι τέλειος και να βρει έναν τέλειο σύντροφο μπορεί πραγματικά να του δημιουργήσει πρόβλημα στο να κάνει σχέση. Ο Παρθένος, επίσης, είναι πολύ λογικός και για τον ίδιο το σεξ είναι μόνο το 30% μιας σχέσης. Και όταν καταλήγει να κάνει σεξ, το σίγουρο είναι ότι η αγαπημένη του στάση θα είναι η ιεραποστολική.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρθένος
Παρθένος
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ