Ανάδρομος Ερμής από τις 9 Σεπτεμβρίου: Αυτά τα 4 ζώδια θα δεινοπαθήσουν - iefimerida.gr

Ανάδρομος Ερμής από τις 9 Σεπτεμβρίου: Αυτά τα 4 ζώδια θα δεινοπαθήσουν

O Ερμής ξεκινά ανάδρομη πορεία -Ποια ζώδια επηρεάζει
Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, ένας ακόμα ανάδρομος Ερμής θα επιβραδύνει τα πράγματα στην καθημερινότητά μας και θα επηρεάσει τέσσερα ζώδια.

Αν ασχολείστε με την αστρολογία, γνωρίζετε πόσο δυσάρεστη μπορεί να είναι η ανάδρομη πορεία του Ερμή, του πλανήτη της επικοινωνίας. Καθυστερήσεις, ανατροπές, απρόοπτα, αναποδιές, προβλήματα με τις μετακινήσεις και την τεχνολογία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αποπροσανατολιστικές επιδράσεις του ανάδρομου Ερμή σοκάρουν με την ένταση που έχουν!

Ωστόσο, επειδή ο Ερμής κάνει πάντα ανάδρομες πορείες τρεις με τέσσερις φορές το χρόνο, ενδεχομένως να είστε κάτι παραπάνω από εξοικειωμένοι με τον τρόπο που μπορεί να προκαλέσει την επίδρασή του.

Εκεί που νομίζετε ότι τα έχετε όλα υπό έλεγχο, η ανάδρομη πορεία του Ερμή ανατρέπει τα σχέδιά σας και σας αναγκάζει να επανεξετάσετε την κατεύθυνση προς την οποία θέλετε να κινηθείτε. Αυτή η ενοχλητική διέλευση φημίζεται για τις καθυστερήσεις και τις απογοητεύσεις που προκαλεί, καθιστώντας την περίοδο αυτή κακή για τα αεροπορικά ταξίδια, την τεχνολογία, αλλά και τις σχέσεις.

Εξάλλου, ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, πράγμα που σημαίνει ότι όλα σχετίζονται με τον τρόπο που δίνετε και λαμβάνετε πληροφορίες…

Πάντως, όσο στραβά κι αν πάνε τα πράγματα όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, δεν σημαίνει ότι έρχεται και το τέλος του κόσμου. Ολο και κάτι διδακτικό θα έχει αυτή η εμπειρία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ποια είναι τα τέσσερα ζώδια που επηρεάζονται από την ανάδρομη πορεία του Ερμή:

Αυτή η ανάδρομη κίνηση ξεκινά στο ζώδιο του Ζυγού στις 9 Σεπτεμβρίου και συνεχίζει στην Παρθένο μετά από δύο εβδομάδες.

Κριός

Εχετε μια απίστευτη χρονιά, Κριοί. Χάρη στο ταξίδι του Δία στον πρώτο οίκο του ζωδίου σας, είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση για το ποιοι είστε και τι πρεσβεύετε.

Ωστόσο, αυτή η ανάδρομη κίνηση του Ερμή θα σας αναγκάσει να ρίξετε μια καλύτερη ματιά στους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε τη ζωή σας. Καθώς οι σταθμοί του Ερμή κινούνται ανάδρομα στον έβδομο οίκο των συνεργασιών και των σχέσεων από τις 9 Σεπτεμβρίου, μπορεί να δημιουργηθούν συγκρούσεις και παρεξηγήσεις, ειδικά αν υπάρχει ακόμα κάποιο άλυτο τραύμα από προηγούμενες σχέσεις.

Στην πραγματικότητα, αυτή η ανάδρομη πορεία μπορεί να προκαλέσει ακόμη και την εμφάνιση ενός πρώην για άλλη μια φορά στη ζωή σας (και ελπίζουμε ότι θα έρθει με μια συγγνώμη).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, όταν ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομα στην Παρθένο, στον έκτο οίκο της υγείας και της εργασίας σας, στις 23 Σεπτεμβρίου, μπορεί να νιώσετε ότι υστερείτε σε κάποιες από τις προτεραιότητές σας. Ωστόσο, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, ειδικά αν δεν νιώθετε ότι έχετε την απαιτούμενη ενέργεια. Θα έρθει η ώρα που θα νιώσετε 100% έτοιμοι να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας, πιθανότατα μετά τις 2 Οκτωβρίου, που ο Ερμής θα έρθει σε ορθή πορεία.

Καρκίνος

Μπορεί να είστε σπιτόγατοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το σπίτι δεν έχει τα προβλήματά του. Υπάρχει ένας σωρός από ρούχα που αρνείστε να διπλώσετε; Αντιμετωπίζετε με τους συγγενείς σας μια διαφωνία; Δουλεύετε πολύ, χωρίς να απολαμβάνετε τον χρόνο που βρίσκεστε στο σπίτι;

Καθώς ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία στον τέταρτο οίκο σας, τον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, στις 9 Σεπτεμβρίου, όλα αυτά θα βγουν στην επιφάνεια. Αλλωστε το σπίτι μπορεί να είναι το μέρος από το οποίο προερχόμαστε, αλλά είναι, επίσης, το μέρος στο οποίο καταλήγουμε, οπότε το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή θα ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού και οικογένειας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομα στην Παρθένο, στις 23 Σεπτεμβρίου, θα οδηγηθείτε σε επικοινωνιακές ατασθαλίες που μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις. Μπορεί επίσης να συναντήσετε ανθρώπους από το παρελθόν σας, ειδικά αν υπάρχουν ημιτελείς συζητήσεις που απαιτούν κλείσιμο.

Αν έχετε προβλήματα με τα αδέλφια και τους στενούς σας φίλους, αυτή η ανάδρομη πορεία πιθανότατα θα αναγκάσει κάποιον από εσάς να βρει το θάρρος να μιλήσει.

Ζυγός

Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 9 Σεπτεμβρίου στο δικό σας ζώδιο, καθιστώντας σας τον πρωταρχικό στόχο αυτής της μπερδεμένης κατάστασης.

Ωστόσο, σίγουρα δεν πρόκειται για το τέλος του κόσμου και θα επιβιώσετε με αέρα νικητή.

Όμως, καθώς ο Ερμής διέρχεται ανάδρομα από τον πρώτο οίκο του εαυτού σας, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ανασφάλειες, ειδικά αν βασίζεστε στην επικύρωση των άλλων ανθρώπων για να νιώσετε ολοκληρωμένοι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, μόλις ο Ερμής ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία στην Παρθένο, θα νιώσετε ένταση στον 12ο οίκο της πνευματικότητάς σας, γεγονός που θα μπορούσε να προκαλέσει την απελευθέρωση καταπιεσμένων αναμνήσεων.

Αν πιάνετε τον εαυτό σας να σκέφτεται το παρελθόν ή να αισθάνεται καταβεβλημένος από συναισθήματα, ήρθε η ώρα να κάνετε μια παύση. Δώστε στον εαυτό σας χώρο και χρόνο.

Παρθένος

Ξέρετε ότι όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, ο κόσμος καταρρέει. Εντάξει, αυτό μπορεί να είναι κάπως δραματικό, αλλά ξέρετε πόσο πολύ σας επηρεάζει αυτή η ενοχλητική διέλευση!

Άλλωστε, ο κυβερνήτης πλανήτης σας τυχαίνει να είναι ο Ερμής, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε πλήρη επίγνωση όλων όσων ετοιμάζει ο πλανήτης της επικοινωνίας. Καθώς στις 9 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον δεύτερο οίκο σας, τον οίκο των χρημάτων και της αυτοεκτίμησης, μπορεί να αρχίσετε να αναθεωρείτε τη σχέση σας με τα υλικά σας αγαθά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να οδηγήσει σε κάποια αστάθεια, σας ενθαρρύνει επίσης να αναδιοργανώσετε τα οικονομικά σας και να επανεξετάσετε αυτά στα οποία επιλέγετε να δίνετε αξία.

Ωστόσο, μόλις ο Ερμής επιστρέψει στην Παρθένο στις 23 Σεπτεμβρίου, η σύγχυση θα αρχίσει σίγουρα να εντείνεται. Θα νιώθετε ότι δυσκολεύεστε να εκφραστείτε ή να καταλάβετε τι θέλουν οι άλλοι να σας πουν.

Μπορεί ακόμη και να αισθάνεστε ότι σας καταδιώκουν πράγματα που κάνατε στο παρελθόν, ειδικά αν έχετε κάνει πολλή δουλειά για να αναπτυχθείτε και να προχωρήσετε μπροστά!

Ευτυχώς, αυτή η ανάδρομη πορεία το μόνο που κάνει είναι να σας βοηθήσει να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας, οπότε προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων, Παρθένοι. Μην πιέζετε τους εαυτούς σας και όλα θα γίνουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ