fbpx Νέα συμπληρώματα διατροφής Magnevit Sport και Magnevit Anti Leg Cramps της σειράς Immuvit | ΥΓΕΙΑ | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
ΥΓΕΙΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ LERIVA PHARMA A.E

Νέα συμπληρώματα διατροφής Magnevit Sport και Magnevit Anti Leg Cramps της σειράς Immuvit

Νέα συμπληρώματα διατροφής Magnevit Sport και Magnevit Anti Leg Cramps της σειράς Immuvit
22|05|2020 | 16:27
Νέα συμπληρώματα διατροφής Magnevit Sport και Magnevit Anti Leg Cramps της σειράς Immuvit

Η Leriva Pharma A.E. εμπλουτίζει την επιτυχημένη σειρά Immuvit με νέα συμπληρώματα διατροφής που έχουν ως βάση το μαγνήσιο, το Magnevit Sport και το Magnevit Anti Leg Cramps

Η μοναδική σύνθεση των προϊόντων Magnevit, χάρη στην υψηλότατη βιοδιαθεσιμότητα που εξασφαλίζει, κάνει το Magnevit να ξεχωρίζει ανάμεσα στο πλήθος άλλων συμπληρωμάτων με βάση το μαγνήσιο. Τα προϊόντα Magnevit παράγονται μόνο με φυσικά συστατικά, είναι vegan και χωρίς γλουτένη, και δεν περιέχουν αλάτι, ζάχαρη ή πρόσθετα συστατικά. Διατίθενται σε συσκευασίες των 30 καψακίων, με τρία blisters από 10 καψάκια.

Η ειδική σύνθεση των Magnevit έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά από την εταιρεία Naveh Pharma. Η σύνθεση του οξειδίου του Μαγνησίου υπό μορφή κόνεων συνδυάζεται με ένα μόριο νερού (Η2Ο) για τη δημιουργία Μονοϋδρικού Οξειδίου του Μαγνησίου, λόγω της υψηλής απορρόφησης του οποίου στο αίμα, επιτυγχάνονται τα απαραίτητα ενδοκυτταρικά επίπεδα μαγνησίου στο ανθρώπινο σώμα. 

Το Magnevit Sport περιέχει βιταμίνη Β6, η οποία μεγιστοποιεί το ρυθμό απορρόφησης του μαγνησίου, βιταμίνη D, που είναι απαραίτητη για τη σωστή δόμηση των οστών και βιταμίνη Ε, η οποία ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και την αποκατάσταση των μυών. Δεδομένης της συνεργιστικής δράσης αυτών των συστατικών, το Magnevit Sport έχει μελετηθεί και έχει αποδειχθεί κλινικά ότι αυξάνει την αθλητική απόδοση, αποτρέπει τις μυϊκές κράμπες και βελτιώνει τη μυϊκή αποκατάσταση μετά την άσκηση.

 Magnevit Sport

Το Magnevit Anti Leg Cramps συνδυάζει το μονοϋδρικό οξείδιο του μαγνησίου με τη βιταμίνη Ε, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και τη βιταμίνη Β6, η οποία βελτιώνει την απορρόφηση του μαγνησίου στα κύτταρα. Ως αποτέλεσμα της μοναδικής σύνθεσης αυτών των συστατικών, το Magnevit Anti Leg Cramps αναδεικνύεται σε ένα κλινικά δοκιμασμένο συμπλήρωμα διατροφής που παρέχει γρήγορη ανακούφιση από τις νυχτερινές κράμπες στα πόδια και τους μυϊκούς σπασμούς, και βοηθά το σώμα να ανακτήσει και να αναπληρώσει τα επίπεδα μαγνησίου που χρειάζεται.

Magnevit Anti Leg Cramps

Γιατί το Μαγνήσιο είναι σημαντικό στον οργανισμό:

Το μαγνήσιο είναι ένα από τα βασικότερα μέταλλα για το ανθρώπινο σώμα, καθώς συμμετέχει σε ένα μεγάλος εύρος σημαντικών βιολογικών και μεταβολικών διεργασιών. Ως βασική θρεπτική ουσία, παρουσιάζεται σε περισσότερες από 325 ενζυμικές αντιδράσεις στον οργανισμό, από την παραγωγή ενέργειας μέχρι τον έλεγχο της χοληστερόλης. Το μαγνήσιο στο σώμα συμβάλλει σε ιδιαίτερα σημαντικές λειτουργίες, όπως είναι η φυσιολογική παραγωγή πρωτεϊνών, η παραγωγή και η μεταφορά ενέργειας, καθώς και η συστολή και χαλάρωση των μυών. 

Σχετικά με τη Leriva Pharma A.E. 

Με έδρα την Αθήνα, η Leriva Pharma A.E. είναι μία διαφοροποιημένη επιχείρηση υγειονομικής περίθαλψης που αποτελείται από τέσσερις νομικές μορφές και δραστηριοποιείται μέσω πολλών επιχειρηματικών κλάδων. Μέσω αυτών, η Leriva παράγει, διανέμει και εμπορεύεται ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών υγείας. Έχοντας συνάψει μία σειρά από αξιοσημείωτες επιχειρηματικές συμφωνίες και συνεργασίες, τόσο με εδραιωμένες εταιρείες στον τομέα της υγείας όσο και με ανερχόμενες με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, η Leriva έχει ενεργή παρουσία σε πολλούς τομείς του κλάδου της υγείας και δραστηριοποιείται σε πολλές κατηγορίες προϊόντων. Στο πελατολόγιό της συγκαταλέγονται δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία, ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα και εργαστήρια, ερευνητικά κέντρα, φαρμακαποθήκες και φαρμακεία.

Τοποθετημένος στο κανάλι του φαρμακείου και καθοδηγούμενος από το motto «Science You Can Trust», το οποίο μεταφέρει την επιστημονικά υποστηριζόμενη αποτελεσματικότητα και μοναδικότητα των προϊόντων του, ο κλάδος καταναλωτικών προϊόντων της Leriva (κλάδος της Leriva Pharma AΕ) προωθεί στην αγορά καινοτόμα συμπληρώματα διατροφής και ιατροτεχνολογικά προϊόντα που βοηθούν τους καταναλωτές να βελτιώσουν την υγεία τους και να ενισχύσουν την προσωπική τους ευεξία.

Σχετικά με τη Naveh Pharma

Με έδρα τη Νετάνια στο Ισραήλ, η Naveh Pharma ασχολείται με την ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία φαρμακευτικών και καταναλωτικών προϊόντων υγείας. Το πλούσιο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της εταιρείας αποτελείται από πολυάριθμα μοναδικά προϊόντα που διατίθενται στην αγορά παγκοσμίως από κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες, κυρίως ως προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας (private label). Με εκτεταμένη εμπειρία στον φαρμακευτικό και βιοτεχνολογικό τομέα, η Naveh Pharma επικεντρώνεται έντονα στην έρευνα και την ανάπτυξη, και τα καινοτόμα προϊόντα της βρίσκονται σε φαρμακεία, σημεία πώλησης φαρμάκων και νοσοκομεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ