Botox & Υαλουρονικό: Εχουν αντιπάλους στις θεραπείες αντιγήρανσης; - iefimerida.gr

Botox & Υαλουρονικό: Εχουν αντιπάλους στις θεραπείες αντιγήρανσης;

Botox & Υαλουρονικό: Εχουν αντιπάλους στις θεραπείες αντιγήρανσης;
Botox & Υαλουρονικό: Εχουν αντιπάλους στις θεραπείες αντιγήρανσης;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To botox και το υαλουρονικό οξύ αποτελούν με διαφορά τις top θεραπείες αντιγήρανσης παγκοσμίως, με εκατομμύρια επιτυχημένες εφαρμογές κάθε χρόνο. Σβήνουν τις ρυτίδες, αναπληρώνουν τους χαμένους όγκους, διορθώνουν το νεανικό σχήμα του προσώπου.

Όμως, αν και παραμένουν αξεπέραστες στον τρόπο δράσης και την άμεση αποτελεσματικότητά τους, την ίδια στιγμή κάποιες άλλες μη επεμβατικές μέθοδοι σκαρφαλώνουν όλο και πιο ψηλά στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς θεραπείες προσώπου. Ο Γεώργιος Βελημβασάκης, Πλαστικός Χειρουργός και Επιστημονικός Υπεύθυνος των κλινικών «The Antiagers», μας αποκαλύπτει ποιες θεραπείες αντιγήρανσης θεωρούνται το αντίπαλο δέος του botox και του υαλουρονικού και μας εξηγεί πώς μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δράση σε διαφορετικά επίπεδα

«Στην πραγματικότητα, το botox και το υαλουρονικό είναι ασύγκριτες και αξεπέραστες θεραπείες. Καμία άλλη μη επεμβατική θεραπεία δεν μπορεί να προσφέρει λείανση των δυναμικών ρυτίδων όπως το botox, ούτε αντιμετώπιση των στατικών ρυτίδων και αναπλήρωση των χαμένων όγκων όπως το υαλουρονικό. Όμως, υπάρχουν σύγχρονες θεραπείες που δεν θα πρέπει να λείπουν από ένα ολοκληρωμένο πλάνο αντιγήρανσης, καθώς συμπληρώνουν και αναδεικνύουν το αποτέλεσμα, προσφέροντας μία συνολική ανανέωση του προσώπου», εξηγεί ο κ. Βελημβασάκης. «Με αυτές τις θεραπείες μπορούμε να βελτιώσουμε τον τόνο και τη σφριγηλότητα του δέρματος, να μειώσουμε τους διεσταλμένους πόρους και τις ουλές, να σβήσουμε τα σημάδια ακμής και φωτογήρανσης, να πετύχουμε δηλαδή ένα αποτέλεσμα ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα, που δεν μπορούμε να το έχουμε μόνο με το botox και τα fillers. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το καλύτερο αποτέλεσμα αντιγήρανσης δεν επιτυγχάνεται με μία μόνο θεραπεία, αλλά με έναν συνδυασμό θεραπειών».

Laser Harmony XL PRO

Συνδυάζοντας διαφορετικούς τύπους Laser και διαφορετικές τεχνολογίες, το Harmony XL PRO προσφέρει θεραπεία για κάθε ατέλεια του προσώπου. «Μέχρι πρότινος, χρειαζόμασταν πολλές ιατρικές συσκευές για να αντιμετωπίσουμε τις διαφορετικές ανάγκες του προσώπου, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο αριθμός των συνεδριών, η διάρκεια της θεραπείας και το κόστος για τους ασθενείς. Το Harmony XL PRO είναι η μοναδική ιατρική συσκευή που μας παρέχει την ευελιξία να συνδυάζουμε τις διαφορετικές κεφαλές και ενέργειες Laser που διαθέτει, ώστε να στοχεύουμε σε διαφορετικά βάθη του δέρματος και να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πλάνο θεραπείας», τονίζει ο κ. Βελημβασάκης. Πρόκειται για ένα ιατρικό πολυεργαλείο που δίνει τη δυνατότητα μιας “all-in-one” θεραπείας, καθώς προσαρμόζεται και ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις ανάγκες του προσώπου όπως αυτές διαμορφώνονται με το πέρασμα των χρόνων.

Αποτέλεσμα: Λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, σύσφιξη, ενίσχυση σφριγηλότητας, βελτίωση υφής, αντιμετώπιση ακμής και ουλών ακμής, καταπολέμηση φωτογήρανσης, αφαίρεση τατουάζ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεσοθεραπεία προσώπου

Η μεσοθεραπεία προσώπου αποτελεί ίσως την πιο δοκιμασμένη θεραπεία ομορφιάς, καθώς εφαρμόζεται εδώ και 70 χρόνια. Πλέον όμως, είναι πιο στοχευμένη και δραστική από ποτέ, καθώς χρησιμοποιούνται εξελιγμένα κοκτέιλ αντιγηραντικών ουσιών που παρέχουν στο δέρμα όλα τα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την ανανέωση των κυττάρων του. «Πλέον, έχουμε στη διάθεσή μας προϊόντα skin boosters, όπως το NCTF, το Bio Nutri Lift και το Jalupro, που αποτελούν μία ολοκαίνουργια κατηγορία ανάμεσα στα παραδοσιακά υλικά μεσοθεραπείας και τα fillers υαλουρονικού οξέος. Είναι σύγχρονα προϊόντα βιοτεχνολογίας που συνδυάζουν πάνω από 50 αντιγηραντικά συστατικά μαζί με υαλουρονικό οξύ ώστε να δίνουν ένα πραγματικό boost στο δέρμα και να επανορθώνουν αποτελεσματικά τις φθορές της γήρανσης. Είναι τόσο δραστικά που χαρίζουν ορατό αποτέλεσμα από την πρώτη συνεδρία», επισημαίνει ο κ. Βελημβασάκης.

Αποτέλεσμα: Βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, ενίσχυση σφριγηλότητας και φωτεινότητας, βελτίωση πανάδων και μαύρων κύκλων, μείωση διεσταλμένων πόρων και ουλών, λείανση λεπτών ρυτίδων.

PRP

Είναι η θεραπεία που έχει γίνει γνωστή και ως «Vampire Lift», ακριβώς επειδή χρησιμοποιεί το αίμα ως μέσο για να προκαλέσει μία έκρηξη κολλαγόνου μέσα στο δέρμα. Το PRP, που προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Platelet Rich Plasma, είναι μία αυτόλογη μεσοθεραπεία, καθώς πραγματοποιούνται εγχύσεις με πλάσμα αίματος που έχει ληφθεί από τον ίδιο τον ασθενή. Το αίμα υποβάλλεται πρώτα σε ειδική επεξεργασία με τη διαδικασία της φυγοκέντρησης, ώστε να διαχωριστούν τα συστατικά του και να απομονωθεί το συμπυκνωμένο πλάσμα. «Η μέθοδος του PRP μας δίνει πλάσμα με 2 έως 6 φορές μεγαλύτερη συγκέντρωση σε αιμοπετάλια και αυξητικούς παράγοντες. Είναι συστατικά του αίματος που έχουν ισχυρές επουλωτικές ιδιότητες και μας βοηθάνε να επιταχύνουμε τον φυσικό ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων και άρα να επιτύχουμε φουλ antiaging δράση», επισημαίνει ο κ. Βελημβασάκης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποτελέσματα: Βελτίωση της ελαστικότητας, της σφριγηλότητας και του πάχους του δέρματος, λείανση των ρυτίδων, μείωση των διεσταλμένων πόρων, των μαύρων κύκλων και των ουλών.

Νήματα προσώπου

Τα νήματα προσώπου μπορούν να προσφέρουν αναίμακτο λίφτινγκ μέσα σε 30 λεπτά. Είναι ειδικές ίνες που τοποθετούνται με ανώδυνο τρόπο ακριβώς κάτω από το δέρμα και επιτυγχάνουν σημαντική ανόρθωση των ιστών και εντατική παραγωγή κολλαγόνου. «Πρόκειται για αόρατα στηρίγματα, που τα τοποθετούμε σε στρατηγικά σημεία κάτω από το δέρμα. Έχουν διάμετρο μικρότερη από μία κλωστή και δεν γίνονται αντιληπτά κάτω από το δέρμα. Είναι απολύτως ασφαλή, καθώς αποτελούνται από ένα συνθετικό πολυμερές, το οποίο είναι πλήρως βιοδιασπώμενο από τον οργανισμό, όπως τα απορροφήσιμα ράμματα», εξηγεί ο κ. Βελημβασάκης. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο κατηγορίες νημάτων: τα νήματα σύσφιξης που τοποθετούνται σαν πλέγμα κάτω από το δέρμα και διεγείρουν τη σύνθεση φρέσκου κολλαγόνου, και τα νήματα ανόρθωσης που διαθέτουν μικροσκοπικά άγκιστρα και συγκρατούν τους ιστούς σε συγκεκριμένα σημεία προσφέροντας άμεση ανόρθωση της χαλαρής επιδερμίδας.

Αποτέλεσμα: Εντατική παραγωγή κολλαγόνου, λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, σύσφιξη και ανόρθωση χαλαρού δέρματος, βελτίωση οβάλ σχήματος προσώπου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ botox ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ αντιγήρανση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ