Ό,τι πιο αστείο έχεις δει σήμερα. - iefimerida.gr

Ό,τι πιο αστείο έχεις δει σήμερα.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην παράδοση των "κυριολεκτικών στίχων", που επανέφεραν στο προσκήνιο μέσω του διαδικτυακού trend που δημιούργησαν τραγούδια όπως το Total Eclipse Of The Heart, οι intvduals διασκευάζουν το "Μωρό μου φάλτσο" του Μιχάλη Ρακιντζή. Κρατηθείτε, υπάρχει περίπτωση να πέσετε από τα γέλια.Αντιγράφουμε από το intvduals.com:

εδώ εδώεδώΑν και είμαστε «…αντι-τηλεοπτική κωλεκτίβα» (yup, that’s right, this is our new thing), δεν ήταν λίγες οι φορές στο παρελθόν που χρειάστηκε να ψεκάσουμε με βιτριόλι κακαράντζες της μουσικής σκηνής (αν θες δεςή , αμ γιατί ?), κυρίως της δεκαετίας του 90, που είναι και η πιο μισητή αγαπημένη μας. Αυτή την φορά είπαμε να το ξεφτιλίσουμε λίγο περισσότερο και να εισβάλουμε στο μαγικό κόσμο του βίντεο-κλιπ. Βασικά δεν χρειάστηκε και πολύ σκέψη, μια φορά είδαμε τo unofficial video του ακατέργαστου διαμαντιού που ακούει στο όνομα «Μωρό μου Φάλτσο» και αποφασίσαμε ομόφωνα, πως ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε κάτι γι’’αυτό. Ε, και το κάναμε. Δυναμώστε ένταση αν είστε σε safe μέρος και απολαύστε άφοβα…

Πηγή: intvduals

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ