Ξανανιώσανε οι Vegas στο νέο τους βίντεοκλιπ «Πάντα Καλοκαίρι» - iefimerida.gr

Ξανανιώσανε οι Vegas στο νέο τους βίντεοκλιπ «Πάντα Καλοκαίρι»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατρεπτικό το νέο βιντεοκλίπ των Vegas για το καινούριο τους τραγούδι με τίτλο «Πάντα Καλοκαίρι». Με πολυ χιούμορ και αυτοσαρκαστική διάθεση οι τρείς τους εμφανίζονται ως ηλικιωμένοι σε στάση ΚΤΕΛ που θέλουν να «φύγουν μακριά» να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα, όμως η βόλτα τους στην παραλία έχει απρόσμενα αποτελέσματα.

Οι πρωταγωνιστές του βίντεοκλιπ, ως υπερήλικες φτάνουν μετά κόπων και βασάνων σε ένα beach party και προσπαθούν να διασκεδάσουν με τη «νεολαία». Εν τέλει αποφασίζουν να μπουν στη θάλασσα,απ' όπου τελικά βγαίνουν, προς έκπληξη όλων, ανανεωμένοι και...νέοι και διασκεδάζουν στο πάρτυ.

Εντυπωσιακό, προσεγμένο και με αρκετό χιούμορ, το βίντεοκλιπ αυτό, επιμελήθηκε ο Sherif Francis αποδεικνύοντάς μας για ακόμη μία φορά ότι οι Έλληνες σκηνοθέτες βίντεοκλιπ έχουν μεγάλη φαντασία και ευρηματικότητα και ακόμη και με πολύ χαμηλό προϋπολογισμό (σε σύγκριση με των βιντεοκλιπ του εξωτερικού), μπορούν να κάνουν θαύματα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ