Τσακώθηκαν και την έσπρωξε στις ρόδες λεωφορείου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόβλημα με τη διαχείριση των νεύρων της φαίνεται πως έχει αυτή η γυναίκα, που δεν δίστασε να σπρώξει μια μεσήλικη στις ρόδες λεωφορείου, στο Λονδίνο, έπειτα από καβγά μεταξύ τους.

Η βρετανική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο που δείχνει τη στιγμή που η γυναίκα έσπρωξε την 60χρονη και την έριξε στο λεωφορείο. Ευτυχώς, το θύμα «γλίτωσε» με μελανιές και γρατσουνιές. Αίσθηση προκαλεί η απίστευτη ψυχραιμία που επέδειξε η δράστης, η οποία μάλιστα κρατούσε από το χέρι ένα μικρό παιδάκι. Μόλις έσπρωξε τη γυναίκα, πήρε το παιδί και ένα καροτσάκι που είχε και αποχώρησε ήρεμα, ενώ άλλοι πολίτες έτρεχαν στο πλευρό του θύματος.

Λίγη ώρα νωρίτερα, οι δύο γυναίκες είχαν μία λεκτική διαμάχη σε κατάστημα. Και εκείνη η δράστης έσπρωξε την 60χρονη, αλλά δίχως να την τραυματίσει. Οταν βγήκαν από το κατάστημα κι ενώ το θύμα περίμενε στο φανάρι, η άλλη γυναίκα την πλησίασε και την έσπρωξε στις ρόδες του λεωφορείου που ερχόταν.

Το περιστατικό συνέβη στις 29 Μαΐου 2018, αλλά τώρα το δημοσιοποίησε η αστυνομία, ζητώντας από τους πολίτες πληροφορίες προκειμένου να εντοπίσουν τη δράστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λεωφορείο Λονδίνο καβγάς αστυνομία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ