Εντυπωσιακό: 250 άτομα μεταφέρουν στα χέρια αχυρώνα στο Οχάιο - iefimerida.gr

Εντυπωσιακό: 250 άτομα μεταφέρουν στα χέρια αχυρώνα στο Οχάιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο βίντεο καταγράφει τη στιγμή που 250 άνδρες κυκλώνουν έναν αχυρώνα σε φάρμα στο Οχάιο για να τον μεταφέρουν σε άλλο σημείο με τα χέρια!

Τα μέλη της θρησκευτικής κοινότητας των Άμις έφθασαν νωρίς το πρωί της 9ης Μαρτίου με ιππήλατες άμαξες στο αγρόκτημα του Γιόζεφ Χοχστέτλερ στην κομητεία Νοξ αποφασισμένοι να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. Αναπτύχθηκαν στις τέσσερις πλευρές του ξύλινου κτιρίου, το σήκωσαν και άρχισαν να περπατούν σε απόσταση 50 μέτρων χωρίς να πάρουν ανάσα. Οι γυναίκες τους παρακολουθούσαν όλη αυτή την ώρα και ενθάρρυναν τους άνδρες τους σχολιάζοντας την προσπάθειά τους καθώς ίσιωναν τον αχυρώνα και τον ακουμπούσαν στη νέα του θέση. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, η διαδικασία κράτησε λιγότερο από πέντε λεπτά!

Η κοινότητα των Άμις απορρίπτει κάθε μορφή νέας τεχνολογίας και αποφεύγει τις επαφές με τον έξω κόσμο χρησιμοποιώντας κεριά για φωτισμό και άμαξες αντί για αυτοκίνητα. Υπάρχουν περίπου 40 κοινότητες διάσπαρτες στις ΗΠΑ, αρκετές εκ των οποίων στην Πενσυλβάνια και τη Νεμπράσκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Οχάιο ΑΜΙΣ αχυρώνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ