Σοκ: Τραγουδίστρια έκανε live στο Instagram και άρχισε να τη χτυπά ο σύντροφός της - iefimerida.gr

Σοκ: Τραγουδίστρια έκανε live στο Instagram και άρχισε να τη χτυπά ο σύντροφός της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ και οργισμένες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το γεγονός ότι μια τραγουδίστρια στη Νότια Αφρική δέχθηκε επίθεση από τον σύντροφό της, τη στιγμή που έκανε live στο Instagram.

Η Μπονγκεκίλ Σιμελέιν, η οποία κάνει καριέρα ως Babes Wodumo, μιλούσε στους φαν της κάνοντας live, από το υπνοδωμάτιό της, όταν μπήκε ένας άνδρας και άρχισε να τη χτυπά επανειλημμένα. Το βίντεο έγινε viral και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Ο άνδρας που τη χτύπησε φέρεται να είναι ο σύντροφός της, Μάντλα Μαπουμούλο, ο οποίος έχει κατηγορηθεί ότι της έχει επιτεθεί και στο παρελθόν.

Η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, ενώ ο υπουργός Πολιτισμού της Νότιας Αφρικής, δήλωσε «απόλυτα τρομοκρατημένος» από τα όσα καταγράφηκαν στο βίντεο και κάλεσε την τραγουδίστρια να κάνει μήνυση στον σύντροφό της.

Πέρυσι, όταν και πάλι είχε κατηγορηθεί για ανάλογες πράξεις, ο σύντροφος της τραγουδίστριας το είχε διαψεύσει, αλλά είχε παραδεχθεί ότι δεν είναι «άγιος» και πως είχε αντιδράσει υπερβολικά κάποιες φορές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Babes Wodumo τραγουδίστρια Νότια Αφρική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ