Απίστευτο σκηνικό: Ποδοσφαιριστής έγινε αλλαγή, αλλά αρνήθηκε να βγει -Και δεν βγήκε - iefimerida.gr

Απίστευτο σκηνικό: Ποδοσφαιριστής έγινε αλλαγή, αλλά αρνήθηκε να βγει -Και δεν βγήκε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ντροπιαστική σκηνή για την Τσέλσι και τον Μαουρίτσιο Σάρι...

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στο τελευταίο λεπτό της παράτασης του τελικού του Λιγκ Καπ Αγγλίας ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Κέπα.

Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων ο οποίος είχε πρόβλημα με κράμπες στις γάμπες του αρνήθηκε να γίνει αλλαγή στο τελευταίο λεπτό της παράτασης και να δώσει τη θέση του στον Καμπαγέρο κάνοντας έξαλλο τον προπονητή του Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο Ιταλός προπονητής είχε στείλει τον Αργεντινό γκολκίπερ στη γραμμή και ο τέταρτος διαιτητής σήκωσε την πινακίδα με την αλλαγή του Κέπα.

Ο τερματοφύλακας της Τσέλσι όμως έκανε νοήματα στον πάγκο της ομάδας τους δείχνοντας πως είναι καλά και δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα και δεν αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα προς τον ίδιο κατευθύνθηκε και ο Νταβίντ Λουίζ για να του μιλήσει αλλά και πάλι ο Κέπα δεν αποχωρούσε.

Την ίδια ώρα ο Σάρι αρχικά συζητούσε σε έξαλλη κατάσταση με τον Τζόλα για την απροθυμία του Κέπα και εν συνεχεία στην κυριολεξία βγήκε από τα ρούχα του πετώντας το μπλοκάκι του στον πάγκο ενώ κατευθύνθηκε προσωρινά προς τα αποδυτήρια του Γουέμπλεϊ για να επιστρέψει εν συνεχεία.

Τελικά ο Κέπα έπαιξε και στα πέναλτι, έπιασε ένα, αλλά η Τσέλσι γνώρισε την ήττα στα πέναλτι με 4-3 με την Μάντσεστερ Σίτι να παίρνει το τρόπαιο και την λονδρέζικη ομάδα να παρουσιάζει εικόνα-τσίρκο...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσέλσι Σάρι ΚΕΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ