Το γήπεδο-στολίδι της Τότεναμ στο Λονδίνο - iefimerida.gr

Το γήπεδο-στολίδι της Τότεναμ στο Λονδίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Τότεναμ να αγωνίζεται εδώ και πολύ καιρό στο «Γουέμπλεϊ», αλλά στόχος της είναι να επιστρέψει στο... σπίτι της.

Τo όνειρο των ανθρώπων της Τότεναμ ήταν να μπουν στο νέο τους γήπεδο μέχρι τις 2 Μαρτίου, ημερομηνία που είναι προγραμματισμένο το μεγάλο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου με αντίπαλο την Άρσεναλ. Ομως αυτό πλέον δεν γίνεται.

Πλέον, ο επόμενος στόχος είναι να δώσουν το εναρκτήριο παιχνίδι τους στο νέο τους «σπίτι» στις 17 Μαρτίου κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες προστέθηκαν κάποιες έξτρα πινελιές στην εξωτερική όψη του σταδίου (θα έχει χωρητικότητα 62.062 θεατών), με μία από αυτές να είναι τα ομοιωμάτα των Χάρι Κέιν και Σον που κοσμούν τζάμια στην έξω πλευρά του σταδίου.

Υπάρχουν επίσης σήματα του NFL, από τη στιγμή που η διοίκηση των «σπιρουνιών» έχει έρθει σε συμφωνία για να φιλοξενήσει στο γήπεδο αγώνες αμερικανικού ποδοσφαίρου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως γύρω στους 1.000 οπαδούς της Τότεναμ είχαν προσκληθεί να κάτσουν σε εξέδρα του γηπέδου (την East Stand) για να παρακολουθήσουν σε γιγαντοοθόνες το Super Bowl.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τότεναμ γήπεδο Λονδίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ