Πώς χάθηκαν τα «μαϊμού» πτυχία του διοικητή του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας -Παραιτήθηκε μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν διορισμένος στις διοικητικές υπηρεσίες του Θριάσιου Νοσοκομείου και ήταν και πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου. Χάρη στις κατάλληλες διασυνδέσεις... και το εξαιρετικό του βιογραφικό, ο Δημήτρης Μπούτος κατάφερε να διοριστεί από τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, διοικητής του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας.

Είχε διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Λέστερ της Μεγάλης Βρετανίας, είχε μεταπτυχιακό από το ΕΚΠΑ και είχε και πτυχία μαθηματικού και πτυχίο Φιλοσοφίας παρακαλώ. Εντυπωσιακό...

Μόνο που στον έλεγχο που έγινε κανένα από αυτά τα πτυχία δεν βρέθηκε πουθενά. Αντίθετα ο υπηρεσιακός του φάκελος εξαφανίστηκε και για να βρεθεί τελικά στο γραφείο του. Μέσα δεν υπήρχαν φυσικά τα πλαστά πτυχία. Είχε φροντίσει να τα εξαφανίσει.

Οταν τελικά ξέσπασε το σκάνδαλο, ο Δημήτρης Μπούτος υπέβαλε την παραίτησή του που έγινε αμέσως δεκτή...Ο Παύλος Πολάκης δικαιολογήθηκε λέγοντας πως στον πρώτο έλεγχο που έγινε δεν διαπιστώθηκε καμία πλαστογραφία, αλλά όταν έγινε δεύτερος έλεγχος και διαπιστώθηκε οτι υπήρχε εξαπάτηση της υπηρεσίας, αμέσως ο Δημ. Μπούτος υπέβαλε την παραίτησή του που έγινε δεκτή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ