Γκάζωσε σε αυτοκινητόδρομο, με 65χρονο πάνω στο καπό -Δεν σταματούσε - iefimerida.gr

Γκάζωσε σε αυτοκινητόδρομο, με 65χρονο πάνω στο καπό -Δεν σταματούσε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτη τροπή πήρε καβγάς, έπειτα από τροχαίο ατύχημα στη Μασαχουσέτη.

Ο Ρίτσαρντ Καμρόφσκι και ο Μαρκ Φιτζέραλντ... αρπάχτηκαν, όταν τα αυτοκίνητά τους συγκρούστηκαν ελαφρώς. Ομως, η συνέχεια ήταν... κινηματογραφική. Οταν ο Φιτζέραλντ επιχείρησε να φύγει, ο Καμρόφσκι πήδηξε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου του.

Αντί να σταματήσει, ο οδηγός συνέχισε για περίπου 3 μίλια, σε αυτοκινητόδρομο και η ταχύτητά του έφτασε έως και 70 μίλια την ώρα! «Πίστευα ότι θα με πατήσει. Συνέχισε να προχωρά, μια αργά, μια γρήγορα, για να με κάνει να γλιστρήσω», δήλωσε ο 65χρονος Καμρόφσκι στο NBC. Μάλιστα, κάποια στιγμή, ενώ ήταν πάνω στο καπό του αυτοκινήτου, που κινούνταν, προσπάθησε να καλέσει την αστυνομία από το κινητό του!

Τελικά, ο Φιτζέραλντ αναγκάστηκε να σταματήσει, όταν παρενέβησαν άλλοι οδηγοί, που του έκλεισαν τον δρόμο. Ο ένας από αυτούς μάλιστα έβγαλε όπλο! Τελικά, η αστυνομία συνέλαβε και τους δύο πρωταγωνιστές του απίστευτου περιστατικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μασαχουσέτη τροχαίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ