Tα... καλύτερα του Αντετοκούνμπο, αρχηγού στο All Star Game του NBA - iefimerida.gr

Tα... καλύτερα του Αντετοκούνμπο, αρχηγού στο All Star Game του NBA

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι αρχηγός στο All Star Game της Σάρλοτ!

Και ο επίσημος λογαριασμός της μεγάλης γιορτής του ΝΒΑ μάζεψε τις κορυφαίες φετινές στιγμές του Ελληνα σούπερ σταρ των Μιλγούοκι Μπακς. Για πρώτη φορά θα έχουμε «Team Giannis» στο All Star Game, αφού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει συγκέντρωσει τις περισσότερες ψήφους από τους παίκτες της Ανατολής.

Ο Greek Freak θα είναι για πρώτη φορά στην καριέρα του αρχηγός σε All Star Game και ο επίσημος λογαριασμός της μεγάλης γιορτής του ΝΒΑ μάζεψε τις κορυφαίες φετινές στιγμές του. Φέτος ο ηγέτης των Μπακς μετρά 26.5 πόντους, 12.6 ριμπάουντ, 5.9 ασίστ και 1.45 μπλοκ, κάνοντας «όργια» στο παρκέ και οδηγώντας τα «ελάφια» στην κορυφή του NBA.

Και όλοι περιμένουν να δουν το All Star Game του 2019 το τριήμερο 15-17 Φεβρουαρίου για να καμαρώσουν τον Ελληνα Γιάννη Αντετοκούνμπο που διαφημίζει την χώρα του σε όλο τον πλανήτη...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NBA All Star Game Γιάννης Αντετοκούνμπο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ