Η ιστορία του Στέφανου Τσιτσιπά- Ενας τενίστας από κούνια... - iefimerida.gr

Η ιστορία του Στέφανου Τσιτσιπά- Ενας τενίστας από κούνια...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Στέφανος Τσιτσιπας έχει καταφέρει να μας τρελάνει με τις νίκες του στο Australian Open και έχει κάνει τον διεθνή Τύπο να τον αποθεώνει.

Το Australian Open στο Twitter του, ποστάροντας φωτογραφία του Τσιτσιπά μετά τον συγκλονιστικό αγώνατου κόντρα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, έγραψε: «Ενα αστέρι γεννιέται».

Μετά τη νίκη του ο 20χρονος τενίστας κατέρρευσε από χαρά και πλέον περιμένει τον αντίπαλό του στον ημιτελικό του Grand Slam που δεν θα είναι άλλος από τον σούπερ Ναδάλ.

Ο Στέφανος από την παιδική του κιόλας, ηλικία ήξερε ότι το τένις είναι η μεγάλη του αγάπη και αφιερώθηκε σε αυτό. Ο ίδιος, προέρχεται από μία τενιστική οικογένεια, μιας και ο πατέρας του είναι προπονητής τένις, ενώ η μητέρα του η Julia Apostoli-Salnikova , υπήρξε η νούμερο 1 junior παίκτρια στη Σοβιετική Ένωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ