Ολλανδία: Παρουσίασαν Ελληνες ποδοσφαιριστές με χωριάτικη σαλάτα και σουβλάκι με γύρο! - iefimerida.gr

Ολλανδία: Παρουσίασαν Ελληνες ποδοσφαιριστές με χωριάτικη σαλάτα και σουβλάκι με γύρο!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρουσίαση με... ελληνικό άρωμα!

Με έναν εξαιρετικό τρόπο ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριου Βρουσάι και Βαγγέλη Παυλίδη ως (δανεικούς) η Βίλεμ. Οι δύο παίκτες φωτογραφήθηκαν με τα χρώματα της νέας τους ομάδας και εμφανίστηκαν σε βίντεο να φτιάχνουν σουβλάκι πίτα με γύρο και χωριάτικη σαλάτα Να αναφέρουμε οτι ο επιθετικός του Ολυμπιακού αποκτήθηκε ως δανεικός για 1,5 χρόνο, ενώ αυτός της Μπόχουμ ως το καλοκαίρι του 2019, με τον σύλλογο να διατηρεί το δικαίωμα της οψιόν για τους δύο παίκτες όταν οι δανεισμοί τους εκπνεύσουν.

Ο τεχνικός διευθυντής της Βίλεμ, Γιορίς Ματάισεν ανέφερε κατά την επίσημη παρουσίαση: «Ο Βαγγέλης βρίσκεται στα ραντάρ μας από το καλοκαίρι, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τον αποκτήσουμε νωρίτερα. Ο Μάριος είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης, αμφότεροι είναι σε πολύ μικρή ηλικία και πιστεύουμε στις δυνατότητές τους να γίνουν καλύτεροι».

?? Wait for it...#Transfers #GRE2K pic.twitter.com/xYevhazQk4

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ