Το χιόνι σκέπασε τα βόρεια προάστια αλλά και το κέντρο της Αθήνας - iefimerida.gr

Το χιόνι σκέπασε τα βόρεια προάστια αλλά και το κέντρο της Αθήνας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κακοκαιρία «Τηλέμαχος» σάρωσε την Αττική, με πυκνές χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές του Λεκανοπεδίου.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο χιονιάς έκανε την εμφάνισή του και στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ήδη από το απόγευμα της Δευτέρας η επέλαση του «Τηλέμαχου» είχε ξεκινήσει από τα βόρεια προάστια και περιοχές όπως το Χαλάνδρι και η Κηφισιά. Το πρωί όσοι μένουν στα βόρεια προάστια ξύπνησαν με τις γειτονικές τους μέσα στο χιόνι.

Από τη χιονόπτωση έχουν προκληθεί προβλήματα στο οδικό δίκτυο, με την Τροχαία να συνιστά προσοχή σε όσους κινούνται, κυρίως στα βόρεια προάστια.

Κλειστός έμεινε από τις 4 το πρωί της Τρίτης και για 4 ώρες ο κεντρικός οδικός άξονας της χώρας, η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας, για όλα τα οχήματα και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη μέχρι τα διόδια της Θήβας! Ο δρόμος δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία στις 8 το πρωί.

Προβλήματα παραμένουν σε αρκετές γραμμές λεωφορείων του ΟΑΣΑ, και υπάρχουν τροποποιήσεις δρομολογίων, ειδικά στα βόρεια και βορειοανατολικά της Αττικής.
Εξαιτίας των έκτακτων καιρικών φαινομένων, κλειστά θα παραμείνουν τα περισσότερα σχολεία Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Αττικής, σύμφωνα με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ