Η αντεπίθεση του Κέβιν Σπέισι μετά τις κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις - iefimerida.gr

Η αντεπίθεση του Κέβιν Σπέισι μετά τις κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα βίντεο που ανέβασε στο Twitter, ο ηθοποιός Κέβιν Σπείσι που αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον νεαρών ηθοποιών ακόμα και βιασμό, περνά στην αντεπίθεση.

Και λίγο πρίν να αντιμετωπίσει και τις επίσημες κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί, κι ενώ η καριέρα του έχει καταστραφεί και οι ταινίες του αποσύρονται, καλεί τους θαυμαστές του, σε στύλ Φράνκ Αντεργουντ από το διάσημο House of Cards, να μην πιστεύουν όσα ακούγονται, χωρίς αποδείξεις. Πολύ σύντομα θα μάθετε όλη την αλήθεια, λέει ο διάσημος ηθοποιός,που εμφανίζεται στο βίντεο με μια φόρμα διακοσμημένη με Αη Βασίληδες, καθώς ετοιμάζει ένα Χριστουγεννιάτικο γεύμα. Δεν με είδατε ακόμα να πεθαίνω...

Τα λόγια του Κέβιν Σπέισι στο βίντεο που ανέβασε:

Ξέρω τι θέλετε. Ω, σίγουρα, μπορεί να προσπάθησαν να μας χωρίσουν, αλλά αυτό που έχουμε είναι πολύ δυνατό, πολύ ισχυρό. Άλλωστε έχουμε μοιραστεί τα πάντα εσείς κι εγώ. Σας είπα τα πιο βαθιά κρυμμένα και τα πιο σκοτεινά μυστικά μου. Σας έδειξα ακριβώς για τι είναι ικανοί οι άνθρωποι. Σας σόκαρα με την ειλικρίνειά μου, αλλά κυρίως σας προκάλεσα και σας έκανα να σκεφτείτε. Και με εμπιστευτήκατε, παρά το ότι ξέρατε ότι δεν έπρεπε. Οπότε δεν τελειώσαμε ό, τι κι αν λέει ο καθένας. Άλλωστε ξέρω τι θέλετε: την επιστροφή μου.

Φυσικά κάποιοι τα πίστεψαν όλα και περίμεναν με κομμένη την ανάσα να τα ομολογήσω. Πεθαίνουν να με ακούσουν να λέω ότι «όλα όσα ειπώθηκαν είναι αλήθεια» και ότι έπαθα ό,τι μου άξιζε. Δεν θα ‘ταν πολύ εύκολο να ήταν όλα τόσο απλά;

Και εσείς και εγώ ξέρουμε ότι ποτέ δεν είναι τόσο απλά, ούτε στην πολιτική ούτε στη ζωή. Όμως δεν θα πιστεύατε τα χειρότερα χωρίς αποδείξεις, σωστά; Δεν θα σπεύδατε να βγάλετε συμπεράσματα χωρίς να υπάρχουν στοιχεία. Θα το κάνατε; Το κάνατε; Οχι, όχι είστε πιο έξυπνοι από αυτό.

Σε κάθε περίπτωση όλες αυτές οι υποθέσεις οδήγησαν σε ένα μη ικανοποιητικό τέλος. Σκεφτείτε πόσο πιο αξιομνημόνευτος θα μπορούσε να είναι ο αποχωρισμός μας. Εάν εγώ κι εσείς μάθαμε κάτι τα τελευταία χρόνια είναι ότι στη ζωή και στην Τέχνη, τίποτα δεν είναι εκτός ορίων. Δεν φοβηθήκαμε για όσα είπαμε για όσα κάναμε, και ακόμα δεν φοβόμαστε. Μπορώ να σας υποσχεθώ το εξής: Αφού δεν πλήρωσα το τίμημα για τα πράγματα που ξέρετε οτι έχω κάνει, σίγουρα δεν πρόκειται να πληρώσω για όσα δεν έχω κάνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ