Σπαρακτικό βίντεο: Εγκαταλείπει τον σκύλο του στη μέση του δρόμου και φεύγει - iefimerida.gr

Σπαρακτικό βίντεο: Εγκαταλείπει τον σκύλο του στη μέση του δρόμου και φεύγει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θυμό και συμπόνοια βγάζει ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δημοσιοποιήθηκε παραμονή Χριστουγέννων.

Ο θυμός για τον ιδιοκτήτη ενός σκύλου ο οποίος τον παρατάει στη μέση του δρόμου. Η συμπόνοια για το αμέριμνο σκυλάκι το οποίο σκαρφάλωνε στην πόρτα του ΙΧ του αφεντικού του ελπίζοντας να τον πάρει μαζί του.

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η RSPCA, την μεγαλύτερη φιλοζωική οργάνωση του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει ξεκινήσει έρευνα για να βρεθεί ο άσπλαχνος ιδιοκτήτης του μπουλ τεριέ.

Το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στην περιοχή Stoke-on-Trent έξω από το Στάφορντ. Ο άνδρας, βγάζει με λουρί το σκύλο του από το αυτοκίνητο και μαζί και το κρεβατάκι του. Ο σκύλος κουνά αμέριμνος την ουρά του. Λύνει το λουρί, αφήνει το κρεβάτι στην άκρη του δρόμου και τρέχει προς το ΙΧ του. Ο σκύλος τρέχει και εκείνος νομίζοντας ότι παίζουν. Ομως ο ιδιοκτήτης του κλείνει την πόρτα. Το σκυλί πηδά στα παράθυρα. Περνούν λίγα δευτερόλεπτα, καθώς ο άνδρας φαίνεται να διστάζει. Τελικά, ξεκινά και ο σκύλος τρέχει πίσω από το αυτοκίνητο μέχρι που χάνεται. Γυρίζει πίσω στο κρεβατάκι του και ξαπλώνει. Εκεί τον βρήκαν περαστικοί και κάλεσαν την φιλοζωική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σκύλος εγκατάλειψη RSPCA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ