Ξεκαρδιστικό: Μισέλ Ομπάμα και Τζίμι Φάλον αιφνιδιάζουν ανθρώπους σε ασανσέρ - iefimerida.gr

Ξεκαρδιστικό: Μισέλ Ομπάμα και Τζίμι Φάλον αιφνιδιάζουν ανθρώπους σε ασανσέρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποτέ δεν ξέρεις ποιον θα δεις όταν ανοίξει η πόρτα του ασανσέρ. Για παράδειγμα, μπορεί να αντικρίσεις την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και έναν από τους πιο διάσημους παρουσιαστές.

Κι όμως, σε κάποιους συνέβη αυτό. Ανοιξε το ασανσέρ στο Rockefeller Center και είδαν μπροστά τους την Μισέλ Ομπάμα και τον Τζίμι Φάλον. Η «φάρσα» στήθηκε βέβαια για το «The Tonight Show».

Ο κόσμος ήταν αμέριμνος στο ασανσέρ όταν αυτό ξαφνικά σταματούσε στον «λάθος» όροφο. Μόλις άνοιγε η πόρτα, έμεναν με το στόμα ανοιχτό. Τη μία, η Ομπάμα και ο Φάλον ήταν απλά καθιστοί διαβάζοντας ο ένας το βιβλίο του άλλου. Την άλλη, ο παρουσιαστής τους έκανε ένα... μαγικό και εμφάνιζε μπροστά τους την πρώην Πρώτη Κυρία, αν και σίγουρα η πιο επική στιγμή ήταν όταν η πόρτα του ασανσέρ άνοιξε και όσοι ήταν μέσα είδαν την Ομπάμα να κάνει σχοινάκι!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μισέλ Ομπάμα Τζίμι Φάλον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ