Ξεκαρδιστικό: Η Τερέζα Μέι ως... Γκόλουμ - iefimerida.gr

Ξεκαρδιστικό: Η Τερέζα Μέι ως... Γκόλουμ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντι Σέρκις βρήκε ίσως τον καλύτερο τρόπο για να διακωμωδήσει την προσπάθεια της Τερέζα Μέι να πείσει τους πάντες στη Βρετανία ότι η συμφωνία της για το Brexit είναι η καλύτερη δυνατή.

Ο ηθοποιός υποδύεται τη Βρετανίδα πρωθυπουργό ως Γκόλουμ, τον χαρακτήρα που ερμήνευσε ο ίδιος στον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών».

«Παίρνουμε ξανά τον έλεγχο. Χρήματα, σύνορα...», λέει η «Μέι» με τη χαρακτηριστική φωνή του Γκόλουμ. «Οχι, πληγώνει τους ανθρώπους, τους κάνει πιο φτωχούς», αντιδρά ο Σμίγκολ, η καλή πλευρά του διάσημου κινηματογραφικού χαρακτήρα, και ξεσπά η... κόντρα μεταξύ τους.

Εννοείται πως ακούγεται η φράση «το πολύτιμό μου», η χαρακτηριστική ατάκα του Γκόλουμ, αυτή τη φορά όχι όμως για το δαχτυλίδι, όπως ήταν στην τριλογία, αλλά για τη συμφωνία για το Brexit.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τερέζα Μέι Γκόλουμ Brexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ