Βίντεο που σοκάρει: Η στιγμή της τραγωδίας στο κλαμπ της Ανκόνα - iefimerida.gr

Βίντεο που σοκάρει: Η στιγμή της τραγωδίας στο κλαμπ της Ανκόνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές που σοκάρουν από τη στιγμή που εκατοντάδες έφηβοι καταπλακώνουν ο ένας τον άλλο στη ντισκοτέκ του τρόμου έξω από την Ανκόνα κατέγραψε κάμερα κινητού τηλεφώνου.

Τρία κορίτσια, δύο νεαροί και μια μητέρα που συνόδευε την κόρη της βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ τουλάχιστον 60 άτομα, στην πλειονότητά τους έφηβοι, τραυματίστηκαν.

Το δράμα εκτυλίχθηκε γύρω στη μία τη νύχτα τοπική ώρα, όταν πλήθος θαμώνων επιχείρησαν μέσα στον πανικό από τη ρίψη σπρέι πιπεριού να βγουν από τη μία από τις τρεις εξόδου της ντισκοτέκ. Η έξοδος αυτή έβγαζε σε μία μικρή γεφυρούλα πάνω από μία τάφρο, η οποία οδηγούσε στον χώρο στάθμευσης του κτηρίου. Υπό την πίεση τόσων ανθρώπων, οι οποίοι σπρώχνονταν για να βγουν από την αίθουσα, όπως δείχνουν και οι σοκαριστικές εικόνες, η μία πλευρά του προστατευτικού ρείθρου της γέφυρας υποχώρησε με αποτέλεσμα πολλοί να πέσουν μέσα στην τάφρο. Όσοι είχαν την ατυχία να πέσουν πρώτοι συμπιέσθηκαν από τους υπόλοιπους και έχασαν τη ζωή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιταλία Ανκόνα ντισκοτέκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ