Η τεράστια αγελάδα που έγινε viral- Ζυγίζει όσο ένα μικρό αυτοκίνητο - iefimerida.gr

Η τεράστια αγελάδα που έγινε viral- Ζυγίζει όσο ένα μικρό αυτοκίνητο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αγελάδα Νίκερς είναι επτά ετών και ζυγίζει 1400 κιλά. Ζυγίζει δηλαδή όσο ένα μικρό αυτοκίνητο και έχει ύψος 1,94 μέτρα.

Οταν την βλέπεις σε φωτογραφία νομίζεις οτι κάποιος έχει κάνει μοντάζ. Είναι διπλάσια από τα άλλα ζώα που βόσκουν μαζί της. Η Νίκερς Νίκερς βρίσκεται στην Αυστραλία, και τις τελευταίες ώρες, οι φωτογραφίες της κατακλύζουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Guardian». Η αλήθεια βέβαια κρύβεται σε μια λεπτομέρεια. Η Νίκερς δεν είναι στ αλήθεια αγελάδα αλλά βόδι. Στειρώθηκε για να παχύνει και γλύτωσε την σφαφή, οπότε συνέχισε να μεγαλώνει και να μεγαλώνει και να μεγαλώνει.... Και έγινε τεράστια. Ο ιδιοκτήτης της, Γκέοφ Πίρσον, υποστηρίζει στο δίκτυο «ABC» ότι δεν μπορούσε να πουλήσει ή να εξάγει το ζώο εξαιτίας του μεγέθους του.
«Ήταν πολύ μεγάλη για να την εξάγω και ήταν πολύ τυχερή που μπόρεσε να μείνει στην φάρμα”, ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Νίκερς.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Guardian», σύμφωνα με το βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, το μεγαλύτερο βοοειδές του κόσμου ονομάζεται «Μπελίνο». Ζυγίζει 2267 κιλά , βρίσκεται στην Ιταλία κι έχει ύψος λίγο παραπάνω από 2 μέτρα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγελάδα Αυστραλία Νίκερς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ