Το ποδόσφαιρο έδωσε χαρά σε έναν 9χρονο μαχητή -Εχασε τα πόδια και το χέρι του και χαμογελά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει ζήσει από πολύ νωρίς τα δύσκολα. Τα... πολύ δύσκολα της ζωής.

Ομως βρίσκει τη δύναμη να τα ξεπερνά όλα. Και κατάφερε πλέον να χαμογελά.

Η περίπτωση του Μανού είναι ξεχωριστή. Ο μικρός φίλος της Ατλέτικο Μαδρίτης στα 9 χρόνια του έχει πολλά να διηγηθεί, από όσα έχει βιώσει.

Από τα πρώτα του χρόνια αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μια βακτηριακή μόλυνση τον έκανε να χάσει τα δύο του πόδια και το ένα χέρι. Αλλά ένα μαχητής σαν και εκείνον δεν χάνει ποτέ. Ούτε ακόμη και έτσι.

Πριν μερικούς μήνες φορώντας προσθετικά μέλη έκανε προπόνηση με τη φανέλα των "ροχιμπλάνκος". Το όνομα πίσω ήταν εκείνο του Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος στράικερ έχοντας δύναμη στα χέρια του, αλλά και ένα παιδί περίπου στην ηλικία του Μανού δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγος.

Ήρθε άμεσα σε επαφή με τους γονείς του μικρού, όπου και τους προσκάλεσε όλους, ώστε να δουν από κοντά το εντός έδρας ματς κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο 9χρονος Μανού δεν θα μπορούσε να αρνηθεί. Είδε το είδωλό του από κοντά και έζησε στιγμές που θα του μείνουν για πάντα στο μυαλό και την καρδιά. Δίνοντας τύχη, αλλά και δύναμη στους Μαδριλένους, οι οποίοι επικράτησαν των Βάσκων με σκορ 3-2 στα… χασομέρια.

Και έζησε τα... πάντα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ατλέτικο Μαδρίτης παιδί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ